Selecteer productspecificaties
links
BCR/ Diameter
Sterkte Links
Aantal
rechts
BCR/ Diameter BCR/ Diameter
Sterkte Rechts Sterkte Rechts
Aantal [956] Aantal

Hulp nodig met jouw bestelling? Raadpleeg onze veelgestelde vragen!

Productinformatie

Productinformatie

Air Optix EX

Voordelen en materiaaleigenschappen.
Air Optix EX maandlenzen zijn gemaakt van het zachte silicone hydrogel materiaal Lotrafilcon A, bevatten 24% vocht met een zuurstofdoorlaatbaarheid (Dk/t) van 175. Dit unieke materiaal met SmartShield®-technologie heeft een verbeterde hydratatie voor langdurige bevochtiging en een uitstekende weerstand tegen aanslag en vervuiling. De zeer hoge zuurstofwaarde van 175 maakt deze voordelige lens uitstekend geschikt als startlens voor beginnende lensdragers met een druk leven. In overleg met de specialist kan zelfs gekozen worden voor een 24/7 dag-en-nacht draagmodus.  Het hoge draagcomfort maakt de lens speciaal geschikt voor intensief gebruik bij beeldschermen (Laptop, PC, mobiele telefoon, etc.). De lenzen hebben geen UV-filter, maar laten tot vele malen meer zuurstof door dan klassieke hydrogel lenzen. Rode, branderige ogen zijn nu verleden tijd.


Gebruik van unifocale,  sferische maandlenzen.
Air Optix EX maandlenzen kunnen worden gebruikt voor correctie van de meest voorkomende oogfouten met sterktes tussen de +6.00 en -10.00. Beschikbaar in twee pasvormen (BCR) en diameter is standaard 8.40 of 8.60/ 13.80. De lenzen zijn geschikt voor om 30 dagen overdag te dragen of 24/7 dag-en-nacht, wel in overleg met specialist. Het is raadzaam, voor de gezondheid van het oog, de oude, vervuilde lenzen na 30 dagen te vervangen.

Verwachte levering en verzending.
Air Optix EX maandlenzen worden meestal uit voorraad of binnen 3-5 werkdagen snel en, binnen Nederland, gratis naar elk gewenst adres verzonden. Aan zendingen naar het buitenland zijn extra portokosten verbonden (€ 2,50) en de levering duurt vaak enkele dagen langer.

Bestelinformatie

Om de kans op fouten bij het bestellen van uw contactlenzen zo klein mogelijk te maken heeft Lowlens een speciaal bestelsysteem ontwikkeld. Het kan echter zo zijn dat uw contactlens of lenzenvloeistof niet in het bestelsysteem voorkomen. Neem in dat geval even contact met ons op via het contactformulier of info@lowlens.nl

Radius of BCR:
De leverbare  pasvorm(en) is/ zijn aangegeven. De pasvorm van de lens is heel belangrijk voor een goed comfort, zeker bij vormvaste of "harde" contactlenzen.  Een verkeerde pasvorm kan irritaties of zelfs ontstekingen veroorzaken. Overeenkomende pasvormen tussen verschillende lenzen/ merken zijn vaak NIET uitwisselbaar en kunnen dan een ander draagcomfort geven, omdat het profiel (sferisch of a-sferisch) anders is.

Sterkte:
De sterkte vindt u op de verpakking. Let op!  Een brilrecept moet anders gelezen worden dan een Contactlensrecept. Een Brilrecept moet door uw specalist omgerekend worden naar een Contactlensrecept en boven de 4.00 gaat bij de meeste lenzen de sterkte met 0.25 of 0.50 omhoog/ omlaag.

Cylinder/as:
Bij lenzen met een cylinder geeft u de juiste cylindersterkte aan. De asstand wordt meestal per 10 of 5 graden aangeduid.

Leestoeslag :
Bij lenzen met leesdeel geeft u de leestoeslag of Add(itie) aan.

Diameter:
Bij de meeste lenzen is de diameter een vaste waarde en gekoppeld aan de BCR. Deze hoeft daarom niet aangegeven te worden, tenzij anders aangegeven wordt.

Informatie:
U kunt bellen via ons telefoonummer (0229 711 300). Wij zijn telfonisch bereikbaar op maandag van 14.00 tot 17.00 uur en dinsdag/ vrijdag  tussen 10.00 en 12.00 uur en tussen 14.00 en 17.00 uur.
Onze voorkeur gaat uit naar informatie te geven via e-mail (Info@lowlens.nl), dan kunnen wij uw vraag eerst voor u uitzoeken.

Afrekenen:
Via afrekenen komt u bij de n.a.w. gegevens, welk u in moet vullen. U vult hier ook uw geboortedatum in. Dit is nodig om u, bij veel voorkomende namen te kunnen onderscheiden, zodat wij geen fouten maken bij de registratie van uw bestelling. Uw geboortedatum, valt evenals alle andere n.a.w. gegevens onder de wet op de privacy en wordt uitsluitend voor interne doeleinden gebruikt.

Betalingswijze:
Hier geeft u aan hoe u wilt betalen: vooruit of via iDeal. Let u er op dat u bij vooruitbetaling de juiste firmabenaming geeft nl. "Lensplan Lowlens te Hoorn". Sommige banken kunnen moeilijk doen als de door u opgegeven firmanaam niet overeenkomt met de naam van de rekeninghouder.

Bestellingen buiten Nederland dienen altijd vooruit betaald te worden. Het internationale rekeningnummer is  IBAN: NL89 INGB 0008 7540 35 t.n.v. Lensplan Lowlens te Hoorn

Reviews

 0229 711300

 info@lowlens.nl

Gratis verzending binnen Nederland

Altijd scherp geprijsd

Ruim 45 jaar vakkundige kennis

Ook voor de kleinere zendingen