Selecteer productspecificaties
links
Sterkte Links
Aantal
rechts
Sterkte Rechts Sterkte Rechts
Aantal [649] Aantal

Hulp nodig met jouw bestelling? Raadpleeg onze veelgestelde vragen!

Productinformatie

Productinformatie

Gekleurde Daglenzen.
Freshlook One Day Illuminate daglenzen van Alcon (voorheen CIBA) zijn de  ideale oplossing voor af-en-toe gebruik en situaties waar harde lenzen of een bril minder geschikt zijn zoals bij stoffige, natte of contactsporten, vrije tijd of avondje uit. De Freshlook One Day Illuminate daglenzen geven de iris een “grotere” diameter en maakt het oog sprekender.

Waarschuwing!
Om problemen of kans op ontstekingen te voorkomen adviseren wij om NOOIT lenzen met een vriend of vriendin uit te wisselen om te kijken hoe die leuke kleur in jouw ogen staat. Oók niet voor eventjes!

Onderhoud.
Freshlook One Day Illuminate  voor éénmalig gebruik  zijn de meest hygiënische vorm van lenzen dragen en uitermate geschikt  om problemen door vervuilde contactlenzen te voorkomen. U heeft geen gedoe meer met onderhoud, want na gebruik worden de lenzen gewoon weggegooid. Wel wordt voor hoger draagcomfort bij langdurig beeldschermgebruik en ‘savonds af en toe een comfortvloeistof of kunsttraan geadviseerd. Zie het advies elders op deze pagina.

Gekleurde daglenzen
Freshlook One Day Illuminate  zijn zachte daglenzen voor correctie van de meest voorkomende oogfouten van 0.00 tot -6.00, niet in plus(+) verkrijgbaar.

Materiaaleigenschappen.
Freshlook One Day Illuminate daglenzenzijn gemaakt van het zachte hydrogel Nelfilcon A materiaal en bevatten 69% water. Door het speciale  3-voudige Aqua Moisture systeem wordt het traanvocht langer vastgehouden en dat geeft de gehele dag een hoog draagcomfort van de contactlenzen. Rode, branderige ogen zijn nu verleden tijd! 

Levering.
Freshlook daglenzen worden door Lowlens binnen Nederland snel en gratis verzonden.

Bestelinformatie

Om de kans op fouten bij het bestellen van uw contactlenzen zo klein mogelijk te maken heeft Lowlens een speciaal bestelsysteem ontwikkeld. Het kan echter zo zijn dat uw contactlens of lenzenvloeistof niet in het bestelsysteem voorkomen. Neem in dat geval even contact met ons op via het contactformulier of info@lowlens.nl

Radius of BCR:
De leverbare  pasvorm(en) is/ zijn aangegeven. De pasvorm van de lens is heel belangrijk voor een goed comfort, zeker bij vormvaste of "harde" contactlenzen.  Een verkeerde pasvorm kan irritaties of zelfs ontstekingen veroorzaken. Overeenkomende pasvormen tussen verschillende lenzen/ merken zijn vaak NIET uitwisselbaar en kunnen dan een ander draagcomfort geven, omdat het profiel (sferisch of a-sferisch) anders is.

Sterkte:
De sterkte vindt u op de verpakking. Let op!  Een brilrecept moet anders gelezen worden dan een Contactlensrecept. Een Brilrecept moet door uw specalist omgerekend worden naar een Contactlensrecept en boven de 4.00 gaat bij de meeste lenzen de sterkte met 0.25 of 0.50 omhoog/ omlaag.

Cylinder/as:
Bij lenzen met een cylinder geeft u de juiste cylindersterkte aan. De asstand wordt meestal per 10 of 5 graden aangeduid.

Leestoeslag :
Bij lenzen met leesdeel geeft u de leestoeslag of Add(itie) aan.

Diameter:
Bij de meeste lenzen is de diameter een vaste waarde en gekoppeld aan de BCR. Deze hoeft daarom niet aangegeven te worden, tenzij anders aangegeven wordt.

Informatie:
U kunt bellen via ons telefoonummer (0229 711 300). Wij zijn telfonisch bereikbaar op maandag van 14.00 tot 17.00 uur en dinsdag/ vrijdag  tussen 10.00 en 12.00 uur en tussen 14.00 en 17.00 uur.
Onze voorkeur gaat uit naar informatie te geven via e-mail (Info@lowlens.nl), dan kunnen wij uw vraag eerst voor u uitzoeken.

Afrekenen:
Via afrekenen komt u bij de n.a.w. gegevens, welk u in moet vullen. U vult hier ook uw geboortedatum in. Dit is nodig om u, bij veel voorkomende namen te kunnen onderscheiden, zodat wij geen fouten maken bij de registratie van uw bestelling. Uw geboortedatum, valt evenals alle andere n.a.w. gegevens onder de wet op de privacy en wordt uitsluitend voor interne doeleinden gebruikt.

Betalingswijze:
Hier geeft u aan hoe u wilt betalen: vooruit of via iDeal. Let u er op dat u bij vooruitbetaling de juiste firmabenaming geeft nl. "Lensplan Lowlens te Hoorn". Sommige banken kunnen moeilijk doen als de door u opgegeven firmanaam niet overeenkomt met de naam van de rekeninghouder.

Bestellingen buiten Nederland dienen altijd vooruit betaald te worden. Het internationale rekeningnummer is  IBAN: NL89 INGB 0008 7540 35 t.n.v. Lensplan Lowlens te Hoorn

Reviews

 0229 711300

 info@lowlens.nl

Gratis verzending binnen Nederland

Altijd scherp geprijsd

Ruim 45 jaar vakkundige kennis

Ook voor de kleinere zendingen