Selecteer productspecificaties
links
Sterkte Links
Aantal
rechts
Sterkte Rechts Sterkte Rechts
Aantal [916] Aantal

Hulp nodig met jouw bestelling? Raadpleeg onze veelgestelde vragen!

Productinformatie

Productinformatie

 

Voordelen en materiaaleigenschappen.
Deze MyDay dag-lenzen zijn gemaakt van het zachte hydrogel materiaal Stenfilcon A en bevatten 54% water. Dankzij de zuurstofefficiënte silicone technologie zorgen deze lenzen   voor een optimale balans tussen gezondheid, comfort, zicht en hanteerbaarheid. De vernieuwde Aquaform®-technologie biedt een uitstekend comfort, dat blijft. Dag in, dag uit.

UV-filter.
MyDay dag-lenzen bezitten een  UV-filter ter bescherming van het netvlies. Gebruik van een goede zonnebril blijft echter wel noodzakelijk bij het dagen van deze lenzen.

Onderhoud.
MyDay dag-lenzen vragen geen onderhoud, maar specialisten adviseren voor een hoger comfort, bij langdurig gebruik van een beeldscherm en in de avonduren een comfortvloeistof te gebruiken. Kijk hiervoor in de menu-balk bij vloeistoffen/ comfortvloeistoffen of onderaan deze pagina.

Unifocale of Sferische dag-lenzen.
MyDay dag-lenzen kunnen worden gebruikt voor de correctie van de meest voorkomende oogfouten met sterktes tussen de S+6.00 en S-10.00.

Verwachte levering en verzending.
MyDay dag-lenzen worden uit voorraad of binnen 3-5 werkdagen snel en, binnen Nederland, gratis naar elk gewenst adres verzonden. Naar het buitenland komt hier extra porto bij (zie afrekennota) en de levering duurt vaak enkele dagen langer.
Om de lenzen door uw brievenbus te laten glijden worden de lenzen soms uit de verpakking gehaald en los verzonden. De kwaliteit lijdt hier niet onder.

Private Labels/ huismerken.
Veel optiekketens en opticiens gebruiken vaak diverse lenzen onder  private labels/ huismerknamen. Men wil u zo op een dwaalspoor brengen bij uw zoektocht op het internet en u zo voor een verdere aankoop van deze lenzen aan de eigen winkel binden. 

Kijk op de achter-of zijkant van het lenzendoosje en vergelijk het Materiaal (Somofilcon D), de BCR (8.40) en Diameter (14.20). Afwijkende gegevens, met name van het materiaal, kunnen namelijk het draag- en kijkcomfort nadelig beïnvloeden.
 

Van dit type zijn de volgende huismerken bekend.

Optiekzaak

Huismerk

Private Label

EyeCare

Lensline

 

Eyewish

Eyexpert

Pure

Hans Anders

Easywear

 

Lens-online *

Eye Definition

 

Oogwereld *

Oogwereld

 

Optitrade *

Optiview

Calypso

Pearle

iWear

 

Specsavers

EasyVision

 

Overigen

 

 

 

Lowlens eigen White Label

Options

Nog niet bekend

 

 

  • Dit zijn inkooporganisaties, waarbij zelfstandige optiekzaken zijn  aangesloten      

Andere lens?
Neem contact op met Lowlens (info@lowlens.nl of 0229 711 300) indien u een andere (huismerk) dag-lens heeft of stuur ons een scan (voorkeur) van het doosje (voor-/achter-/zijkant) of  lenshouder met gegevens als Optiek, Materiaal, BCR, Diameter. Lowlens zoekt dan uit welke lens dit is.

 

 

Bestelinformatie

Om de kans op fouten bij het bestellen van uw contactlenzen zo klein mogelijk te maken heeft Lowlens een speciaal bestelsysteem ontwikkeld. Het kan echter zo zijn dat uw contactlens of lenzenvloeistof niet in het bestelsysteem voorkomen. Neem in dat geval even contact met ons op via het contactformulier of info@lowlens.nl

Radius of BCR:
De leverbare  pasvorm(en) is/ zijn aangegeven. De pasvorm van de lens is heel belangrijk voor een goed comfort, zeker bij vormvaste of "harde" contactlenzen.  Een verkeerde pasvorm kan irritaties of zelfs ontstekingen veroorzaken. Overeenkomende pasvormen tussen verschillende lenzen/ merken zijn vaak NIET uitwisselbaar en kunnen dan een ander draagcomfort geven, omdat het profiel (sferisch of a-sferisch) anders is.

Sterkte:
De sterkte vindt u op de verpakking. Let op!  Een brilrecept moet anders gelezen worden dan een Contactlensrecept. Een Brilrecept moet door uw specalist omgerekend worden naar een Contactlensrecept en boven de 4.00 gaat bij de meeste lenzen de sterkte met 0.25 of 0.50 omhoog/ omlaag.

Cylinder/as:
Bij lenzen met een cylinder geeft u de juiste cylindersterkte aan. De asstand wordt meestal per 10 of 5 graden aangeduid.

Leestoeslag :
Bij lenzen met leesdeel geeft u de leestoeslag of Add(itie) aan.

Diameter:
Bij de meeste lenzen is de diameter een vaste waarde en gekoppeld aan de BCR. Deze hoeft daarom niet aangegeven te worden, tenzij anders aangegeven wordt.

Informatie:
U kunt bellen via ons telefoonummer (0229 711 300). Wij zijn telfonisch bereikbaar op maandag van 14.00 tot 17.00 uur en dinsdag/ vrijdag  tussen 10.00 en 12.00 uur en tussen 14.00 en 17.00 uur.
Onze voorkeur gaat uit naar informatie te geven via e-mail (Info@lowlens.nl), dan kunnen wij uw vraag eerst voor u uitzoeken.

Afrekenen:
Via afrekenen komt u bij de n.a.w. gegevens, welk u in moet vullen. U vult hier ook uw geboortedatum in. Dit is nodig om u, bij veel voorkomende namen te kunnen onderscheiden, zodat wij geen fouten maken bij de registratie van uw bestelling. Uw geboortedatum, valt evenals alle andere n.a.w. gegevens onder de wet op de privacy en wordt uitsluitend voor interne doeleinden gebruikt.

Betalingswijze:
Hier geeft u aan hoe u wilt betalen: vooruit of via iDeal. Let u er op dat u bij vooruitbetaling de juiste firmabenaming geeft nl. "Lensplan Lowlens te Hoorn". Sommige banken kunnen moeilijk doen als de door u opgegeven firmanaam niet overeenkomt met de naam van de rekeninghouder.

Bestellingen buiten Nederland dienen altijd vooruit betaald te worden. Het internationale rekeningnummer is  IBAN: NL89 INGB 0008 7540 35 t.n.v. Lensplan Lowlens te Hoorn

Reviews

Klantbeoordelingen

Wat onze klanten van Lowlens vinden

Prima
marije
Mijn 2de bestelling is als de eerste goed verlopen. De bestelde producten zijn binnen de afgesproken tijd geleverd en in goede staat ontvangen.
John
Snelle levering
R Bolman
Goede prijs en snelle levering
Maurice Vogt
Mooie prijzen goede service
Kaatje Aalbregt
Goede prijs en zeer snel
A Weertman
Ben tevr
Anita Dubois
Snelle levering
JP Weber
Prima levering en product
Ik
Gewoon zoals het hoort ,no nonsens ......heldere communicatie ,snelle levering TOP AA+
Ad
Makkelijk en snel besteld. Duidelijke webshop.
Joost
Erg blij met Lowlens. Keurig op tijd de bestelling binnen. Bovendien prima service zeker 5 sterren waard!
Emma Verhoek
Een week geleden lenzen besteld maar ze zijn nog niet geleverd. Of de lenzen goed zijn kan ik dus niet beoordelen.
Sonja
Als er iets niet op (voldoende) voorraad is nemen ze contact op en wordt dan de levering en tijd afgesproken die dan ook goed wordt uitgevoerd. Prima bedrijf en bestel daarom al jaren bij hun.
Marion
Snelle levering. Binnen een dag was het thuis.
Mieke Hermers
Fijne website ook assortiment voor minder standaard situaties
Marianne
Alles goed
Jolanta Poprawska
Mijn
A Cavé
De 5e werkdag de bestelling in huis. Zoals gewoonlijk was weer alles prima en compleet geleverd
Coen de Groot
Snel en gratis brievenbus bezorging!
Ruben Koesoemowidjojo

 0229 711300 (za/zo/ma helaas telefonische niet bereikbaar, mail naar info@lowlens.nl of gebruik het contactformulier)

 info@lowlens.nl

Gratis verzending binnen Nederland

Altijd scherp geprijsd

Ruim 45 jaar vakkundige kennis

Ook voor de kleinere zendingen