Filters

Prijs
Categorie├źn
-Fabrikant Wissen

"Harde" RGP-lenzen

"Harde" lenzen zijn vormvaste (RGP) contactlenzen die op maat gemaakt worden en vooral geschikt zijn voor een draagmodus "overdag". RGP-lenzen hebben een langere levensduur t.o.v. zachte lenzen en kunnen twee tot drie jaar gebruikt worden.RGP-lenzen laten veel zuurstof door, wat bevorderend is voor gezonde ogen. Gebruikers, die RGP-lenzen dragen hebben zelfs vier keer minder kans op infecties als gebruikers, die zachte lenzen dragen. Let bij bestellen wel op de juiste gegevens, want een verkeerde RGP lens verhoogt de kans op beschadiging van uw ogen!
RGP-lenzen zijn over het algemeen niet met elkaar vergelijkbaar en uitwisselbaar wat pasvorm betreft. Iedere fabrikant maakt een  eigen, verschillend soort profiel. Alleen uw specialist kan aan de hand van zijn metingen en waarnemingen beoordelen of een ander type RGP-lens misschien beter zal functioneren. Proeflenzen zijn bij hem aan te vragen.

Aantal producten: 3
Filters

Contactlenzen bestellen via Lowlens is eenvoudig, veilig en erg voordelig. Het bestellen van uw contactlenzen via Lowlens geeft u een besparing van vele tientallen euro's per jaar t.o.v. traditionele aanschaf bij opticien, oogarts en de meeste internetleveranciers. Lowlens levert contactlenzen en vloeistoffen van gerenommeerde A-merken tegen scherpe prijzen. U ontvangt dus precies dezelfde contactlenzen als bij uw opticien, maar dan voordeliger en binnen Nederland worden de lenzen zelfs gratis thuisbezorgd, ongeacht het bedrag van uw bestelling!

 0229 711300 (za/zo/ma helaas telefonische niet bereikbaar, mail naar info@lowlens.nl of gebruik het contactformulier)

 info@lowlens.nl

Gratis verzending binnen Nederland

Altijd scherp geprijsd

Ruim 45 jaar vakkundige kennis

Ook voor de kleinere zendingen