Selecteer productspecificaties
links
Radius/ Diameter
Sterkte Links
Aantal
rechts
Radius/ Diameter Radius/ Diameter
Sterkte Rechts Sterkte Rechts
Aantal [72] Aantal

Hulp nodig met jouw bestelling? Raadpleeg onze veelgestelde vragen!

Productinformatie

Productinformatie

Air Optix Night & Day

Voordelen en materiaaleigenschappen.
Air Optix Aqua Night & Day maandlenzen zijn gemaakt van het zachte silicone hydrogel materiaal Lotrafilcon A, bevatten 24% vocht met een zuurstofdoorlaatbaarheid (Dk/t) van 175. Dit unieke materiaal met SmartShield®-technologie heeft een verbeterde hydratatie met langdurige bevochtiging en een uitstekende weerstand tegen aanslag en vervuiling. De zeer hoge zuurstofdoorlaaatbaarheid van 175 maakt deze kwalitatief nog betere lens, t.o.v. de Air Optix EX , geschikt om zelfs 30 dagen dag-en-nacht achtereen te dragen. Wel in overleg met uw specialist! Deze lens is geschikt voor intensief gebruik bij beeldschermen (Laptop, PC, mobiele telefoon, etc.). De lenzen hebben geen UV-filter, maar laten tot vele malen meer zuurstof door dan klassieke hydrogel lenzen. Rode, branderige ogen zijn nu verleden tijd.

Gebruik van unifocale,  sferische maandlenzen.
Air Optix Aqua Night & Day maandlenzen kunnen worden gebruikt voor correctie van de meest voorkomende oogfouten met sterktes tussen de +6.00 en -10.00. De pasvormen (BCR: 8.40 en 8.60) en diameter zijn 13.80 geven de specialist de mogelijkheid deze lens zeer nauwkeurig aan te meten. De lenzen zijn geschikt om overdag of dag-en-nacht te gebruiken. Het is raadzaam, voor de gezondheid van het oog, de oude, vervuilde lenzen na 30 dagen te vervangen.

Verwachte levering en verzending.
Air Optix Aqua Night & Day maandlenzen worden meestal uit voorraad of binnen 3-5 werkdagen snel en, binnen Nederland, gratis naar elk gewenst adres verzonden. Aan zendingen naar het buitenland zijn extra portokosten verbonden (€ 2,50) en de levering duurt vaak enkele dagen langer.


Private Labels/ huismerken.
Optiekketens en opticiens gebruiken vaak diverse lenzen onder  private labels/ huismerknamen Men wil u zo op een dwaalspoor brengen bij uw zoektocht op het internet en u zo voor een verdere aankoop van deze lenzen aan de eigen winkel binden.Kijk op de achter-of zijkant van het lenzendoosje en vergelijk het Materiaal (Lotrafilcon A), de BCR (8.40 of 8.60) en Diameter (13.80). Afwijkende gegevens, met name van het materiaal, kunnen namelijk het draag- en kijkcomfort nadelig beïnvloeden.


Van dit type zijn de volgende huismerken bekend.

Optiekzaak

Huismerk

Private Label

EyeCare

Lensline

 

Eyewish

Eyexpert

 

Hans.Anders

Easywear

 

Oogwereld

Oogwereld

 

Pearle

iWear

 

Specsavers

EasyVision

Aquayes

Overigen

EyeDefinition

 

 

Optiview

 

 

Lowlens

EX/ Lotrafilcon A

 

 

 

Neem contact op met Lowlens (info@lowlens.nl of 0229 711 300) indien u een andere (huismerk) maand-lens heeft of stuur ons een scan (voorkeur) van het doosje (voor-, achter-/ zijkant)  of lenshouder met gegevens als Optiek, Materiaal, BCR, Diameter. Lowlens zoekt dan uit welk type lens dit is.

 

Bestelinformatie

Om de kans op fouten bij het bestellen van uw contactlenzen zo klein mogelijk te maken heeft Lowlens een speciaal bestelsysteem ontwikkeld. Het kan echter zo zijn dat uw contactlens of lenzenvloeistof niet in het bestelsysteem voorkomen. Neem in dat geval even contact met ons op via het contactformulier of info@lowlens.nl

Radius of BCR:
De leverbare  pasvorm(en) is/ zijn aangegeven. De pasvorm van de lens is heel belangrijk voor een goed comfort, zeker bij vormvaste of "harde" contactlenzen.  Een verkeerde pasvorm kan irritaties of zelfs ontstekingen veroorzaken. Overeenkomende pasvormen tussen verschillende lenzen/ merken zijn vaak NIET uitwisselbaar en kunnen dan een ander draagcomfort geven, omdat het profiel (sferisch of a-sferisch) anders is.

Sterkte:
De sterkte vindt u op de verpakking. Let op!  Een brilrecept moet anders gelezen worden dan een Contactlensrecept. Een Brilrecept moet door uw specalist omgerekend worden naar een Contactlensrecept en boven de 4.00 gaat bij de meeste lenzen de sterkte met 0.25 of 0.50 omhoog/ omlaag.

Cylinder/as:
Bij lenzen met een cylinder geeft u de juiste cylindersterkte aan. De asstand wordt meestal per 10 of 5 graden aangeduid.

Leestoeslag :
Bij lenzen met leesdeel geeft u de leestoeslag of Add(itie) aan.

Diameter:
Bij de meeste lenzen is de diameter een vaste waarde en gekoppeld aan de BCR. Deze hoeft daarom niet aangegeven te worden, tenzij anders aangegeven wordt.

Informatie:
U kunt bellen via ons telefoonummer (0229 711 300). Wij zijn telfonisch bereikbaar op maandag van 14.00 tot 17.00 uur en dinsdag/ vrijdag  tussen 10.00 en 12.00 uur en tussen 14.00 en 17.00 uur.
Onze voorkeur gaat uit naar informatie te geven via e-mail (Info@lowlens.nl), dan kunnen wij uw vraag eerst voor u uitzoeken.

Afrekenen:
Via afrekenen komt u bij de n.a.w. gegevens, welk u in moet vullen. U vult hier ook uw geboortedatum in. Dit is nodig om u, bij veel voorkomende namen te kunnen onderscheiden, zodat wij geen fouten maken bij de registratie van uw bestelling. Uw geboortedatum, valt evenals alle andere n.a.w. gegevens onder de wet op de privacy en wordt uitsluitend voor interne doeleinden gebruikt.

Betalingswijze:
Hier geeft u aan hoe u wilt betalen: vooruit of via iDeal. Let u er op dat u bij vooruitbetaling de juiste firmabenaming geeft nl. "Lensplan Lowlens te Hoorn". Sommige banken kunnen moeilijk doen als de door u opgegeven firmanaam niet overeenkomt met de naam van de rekeninghouder.

Bestellingen buiten Nederland dienen altijd vooruit betaald te worden. Het internationale rekeningnummer is  IBAN: NL89 INGB 0008 7540 35 t.n.v. Lensplan Lowlens te Hoorn

Reviews

Klantbeoordelingen

Wat onze klanten van Lowlens vinden

Goede lensvloeistof. Gemakkelijk besteld. Snelle levering.
Mevr. C.v.d.Heijden
levering snel uitgevoerd
Margaretha Rummens- van Lunsen
Mooi prijs tegen over bij de apotheek
Casto Niessen
Trage levering
Toine Segers
Snelle levering
O.M. van Beest
Snelle levering
M. Manders
Gewoon prima, snelle levering en heldere communicatie
Ferry den Dunnen
Goede service. Alleen j ammer dat het opbergdoosje voor mijn lens te klein is.
Gerrit Pover
Snelle levering, prima in brievenbus doosje verpakt.
Martijn van Ruler
Prettige service, deskundigheid aanwezig
Marianne
Top. Goede prijs, snelle levering.
D. H.
Altijd snelle levering en mooie prijzen!
Ed Vossen
Pakje nog niet eens binnen
Huib Landheer
Snelle services en de beste prijs.
An
Goede service
marga Brocker Janssens
Prima communicatie en levering. Nix op aan te merken!
Ellen Rotgans
Snel geleverd.
J.L. Fredrix
Heel goed
Lydeke BeemsKraanen
Nog niet ontvangen? Maar komt vast goed
R van der Zee
Goede snelle service, levering
Trees Ferouge

 0229 711300 (za/zo/ma helaas telefonische niet bereikbaar, mail naar info@lowlens.nl of gebruik het contactformulier)

 info@lowlens.nl

Gratis verzending binnen Nederland

Altijd scherp geprijsd

Ruim 45 jaar vakkundige kennis

Ook voor de kleinere zendingen