Selecteer productspecificaties
links
Sterkte Links
Aantal
rechts
Sterkte Rechts Sterkte Rechts
Aantal [71] Aantal

Hulp nodig met jouw bestelling? Raadpleeg onze veelgestelde vragen!

Productinformatie

Productinformatie

White Labellenzen.
De White Labellens Lotrafilcon B is100% gelijk aan het A-label, de Air Optix Hydraglyde van Alcon, maar zit in een ander jasje en is voordeliger dan het A-merk. White Labellenzen worden door landelijke optiekketens en opticiens vaak gebruikt als een eigen private label, zie verder.

Maandlenzen.
De zachte Lotrafilcon B maandlenzen van Alcon zijn geschikt voor gebruik overdag. Om problemen door te oude of te sterk vervuilde maandlenzen te voorkomen, wordt geadviseerd deze lenzen na 30 dagen te vervangen door nieuwe, schone maandlenzen.

Onderhoud.
Moderne maandlenzen vragen om de juiste verzorging en desinfectie. Een verkeerde combinatie van lens en vloeistof geeft een verminderde materiaalkwaliteit, wat kan leiden tot irritatie en/ of oogontsteking. Vraag Lowlens om advies of zie het onderhoudsadvies boven aan deze pagina.

Correctie sferische maandlenzen.
Lotrafilcon B maandlenzen zijn geschikt voor correctie van algemene oogfouten tussen +8.00 en -12.00 dpt. De standaard diameter is 14.20 mm. Deze asferische lens heeft geen UV-filter.

Materiaaleigenschappen.
Lotrafilcon B maandlenzen zijn gemaakt van het zachte Silcone Hydrogel Lotrafilcon B-materiaal en bevatten 33% water. De zuurstofdoorlaatbaarheid (Dk/L) is echter 138. Het unieke Aqua Moisture systeem in de lens houdt traanvocht langer vast en zorgt de gehele dag voor een hoog draagcomfort. Lotrafilcon B maandlenzen zijn voorzien van een permanente oppervlakte technologie, wat ervoor zorgt dat aanslag en make-up minder snel aan de lens hechten. Dit lenstype laat tot vele malen meer zuurstof door dan klassieke hydrogellenzen. Rode, branderige ogen zijn nu verleden tijd!

Levering.
Lotrafilcon B maandlenzen zijn uit voorraad leverbaar of worden anders meestal binnen  3-5 werkdagen door Lowlens via PostNL briefpost snel, en binnen Nederland, gratis naar elk gewenst adres verzonden.

Private labels.
Veel optiekketens en opticiens gebruiken dit white label als zogenaamd "private label" om u op een dwaalspoor te brengen, bijvoorbeeld op het internet. Zij willen zo voorkomen dat u elders (en vaak voordeliger) lenzen aanschaft en u zo dwingen om voor vervolgaankopen naar hun winkel te komen. Vergelijk op de achterkant van het doosje het materiaal (Lotrafilcon B), de pasvorm/ BCR (8.60) en diameter (14.20). Van dit type zijn de volgende "private labels" bekend bij:
EyeCare: niet bekend; EyeWish: Eyexpert Satin; Hans Anders: niet bekend; Lens-on-line opticiens: EyeDefinition Oxygen; Oogwereld: huismerk maandlens; Optitrade opticiens: Optiview Antares; Pearle: iWear Air Monthly; Specsavers: EasyVisin Irisian; Overigen: Co-Optic Monthly.
Private Labels willen nog wel eens van naam of type veranderen. Staat uw type hier niet bij, stuur dan een scan van vóór- en achterkant naar info@lowlens.nl en wij geven u zo snel mogelijk het juiste type en naam

Bestelinformatie

Om de kans op fouten bij het bestellen van uw contactlenzen zo klein mogelijk te maken heeft Lowlens een speciaal bestelsysteem ontwikkeld. Het kan echter zo zijn dat uw contactlens of lenzenvloeistof niet in het bestelsysteem voorkomen. Neem in dat geval even contact met ons op via het contactformulier of info@lowlens.nl

Radius of BCR:
De leverbare  pasvorm(en) is/ zijn aangegeven. De pasvorm van de lens is heel belangrijk voor een goed comfort, zeker bij vormvaste of "harde" contactlenzen.  Een verkeerde pasvorm kan irritaties of zelfs ontstekingen veroorzaken. Overeenkomende pasvormen tussen verschillende lenzen/ merken zijn vaak NIET uitwisselbaar en kunnen dan een ander draagcomfort geven, omdat het profiel (sferisch of a-sferisch) anders is.

Sterkte:
De sterkte vindt u op de verpakking. Let op!  Een brilrecept moet anders gelezen worden dan een Contactlensrecept. Een Brilrecept moet door uw specalist omgerekend worden naar een Contactlensrecept en boven de 4.00 gaat bij de meeste lenzen de sterkte met 0.25 of 0.50 omhoog/ omlaag.

Cylinder/as:
Bij lenzen met een cylinder geeft u de juiste cylindersterkte aan. De asstand wordt meestal per 10 of 5 graden aangeduid.

Leestoeslag :
Bij lenzen met leesdeel geeft u de leestoeslag of Add(itie) aan.

Diameter:
Bij de meeste lenzen is de diameter een vaste waarde en gekoppeld aan de BCR. Deze hoeft daarom niet aangegeven te worden, tenzij anders aangegeven wordt.

Informatie:
U kunt bellen via ons telefoonummer (0229 711 300). Wij zijn telfonisch bereikbaar op maandag van 14.00 tot 17.00 uur en dinsdag/ vrijdag  tussen 10.00 en 12.00 uur en tussen 14.00 en 17.00 uur.
Onze voorkeur gaat uit naar informatie te geven via e-mail (Info@lowlens.nl), dan kunnen wij uw vraag eerst voor u uitzoeken.

Afrekenen:
Via afrekenen komt u bij de n.a.w. gegevens, welk u in moet vullen. U vult hier ook uw geboortedatum in. Dit is nodig om u, bij veel voorkomende namen te kunnen onderscheiden, zodat wij geen fouten maken bij de registratie van uw bestelling. Uw geboortedatum, valt evenals alle andere n.a.w. gegevens onder de wet op de privacy en wordt uitsluitend voor interne doeleinden gebruikt.

Betalingswijze:
Hier geeft u aan hoe u wilt betalen: vooruit of via iDeal. Let u er op dat u bij vooruitbetaling de juiste firmabenaming geeft nl. "Lensplan Lowlens te Hoorn". Sommige banken kunnen moeilijk doen als de door u opgegeven firmanaam niet overeenkomt met de naam van de rekeninghouder.

Bestellingen buiten Nederland dienen altijd vooruit betaald te worden. Het internationale rekeningnummer is  IBAN: NL89 INGB 0008 7540 35 t.n.v. Lensplan Lowlens te Hoorn

Reviews

Klantbeoordelingen

Wat onze klanten van Lowlens vinden

Perfect verzorgd!
Gerard
Service is goed, vriendelijk, betrouwbaar
M Jansen
Prima
Jeroen Van stralen
Goede prijs. Snelle levering
Antoinette Bolder
Goede service en supersnelle verzending!
Grietje Klijn
Snelle levering, heel tevreden over het product!
P.J. van Manen-van Deelen
Mooie prijzen en snel geleverd!
Ceit
Snelle verzending....
Jolanda
Goede prijzen en service
Jacques Schoenmakers
Makkelijke site en snelle levering
Frank Van t hof
Super snelle levering en goed product
John Senden
Goed contact en oplettendheid van de medewerkers toen er iets niet aan mijn bestelling klopte, namen ze contact op met mij.
Marian Bakker
Goede service, snelle levering.
Ti Buist
Snelle levering
JP Weber
Goede service en goedkope prijzen
Marlies Bentlage
Snelle levering
Esther Gasthuis
Zeer snelle levering, prijs kwaliteit top !
Marieke Zwaneveld
Elke keer binnen 5 dagen binnen!
Ronald Wiersma Donkervoort
Prima bedrijf! Ben er blij mee, zeer snel product geleverd, geen verzendkosten in NL. Top!
Emma Verhoek
Langer
Boris Miskovic

 0229 711300 (za/zo/ma helaas telefonische niet bereikbaar, mail naar info@lowlens.nl of gebruik het contactformulier)

 info@lowlens.nl

Gratis verzending binnen Nederland

Altijd scherp geprijsd

Ruim 45 jaar vakkundige kennis

Ook voor de kleinere zendingen