Selecteer productspecificaties
links
Sterkte Links
Aantal
rechts
Sterkte Rechts Sterkte Rechts
Aantal [677] Aantal

Hulp nodig met jouw bestelling? Raadpleeg onze veelgestelde vragen!

Productinformatie

Productinformatie

 

Voordelen en materiaaleigenschappen.
Deze Dailies Focus ADC dag-lenzen zijn gemaakt van het zachte hydrogel materiaal Nelfilcon A en bevatten 69% water. De eerste daglens van Alcon Vision heeft zijn betrouwbaarheid en kwaliteit in de afgelopen jaren bewezen, maar wordt langzaam vervangen door de verbeterde Dailies Aqua met een verhoogd comfort en draagcomfort (zie onder aan deze pagina)

UV-filter.
Dailies Focus ADC dag-lenzen bezitten GEEN UV-filter ter bescherming van het netvlies tegen het zonlicht. Een goede zonnebril is bij gebruik dus noodzakelijk.


Onderhoud.
Dailies Focus ADC dag-lenzen vragen geen onderhoud, maar specialisten adviseren voor een hoger comfort, bij langdurig gebruik van een beeldscherm en in de avonduren een comfortvloeistof te gebruiken. Kijk hiervoor in de menu-balk bij vloeistoffen/ comfortvloeistoffen of onderaan deze pagina.

Unifocale of Sferische dag-lenzen.
Dailies Focus ADC dag-lenzen kunnen worden gebruikt voor de correctie van de meest voorkomende oogfouten met sterktes tussen de S+6.00 en S-10.00.

Verwachte levering en verzending.
Dailies Focus ADC dag-lenzen worden uit voorraad of binnen 3-5 werkdagen snel en, binnen Nederland, gratis naar elk gewenst adres verzonden. Naar het buitenland komt hier extra porto bij (zie afrekennota) en de levering duurt vaak enkele dagen langer.
Om de lenzen door uw brievenbus te laten glijden worden de lenzen soms uit de verpakking gehaald en los verzonden. De kwaliteit lijdt hier niet onder.

Private Labels/ huismerken.
Veel optiekketens en opticiens gebruiken vaak diverse lenzen onder  private labels/ huismerknamen. Men wil u zo op een dwaalspoor brengen bij uw zoektocht op het internet en u zo voor een verdere aankoop van deze lenzen aan de eigen winkel binden. 

Kijk op de achter-of zijkant van het lenzendoosje en vergelijk het Materiaal (Nelfilcon A), de BCR (8.70) en Diameter (14.00). Afwijkende gegevens, met name van het materiaal, kunnen namelijk het draag- en kijkcomfort nadelig beïnvloeden.

Van dit type zijn de volgende huismerken bekend.

Optiekzaak

Huismerk

Private Label

EyeCare

Lensline

 

Eyewish

Eyexpert

Aqua (uit programma)

Hans Anders

Easywear

 

Oogwereld *

Oogwereld

 

Optitrade *

Optiview

Atlas

Pearle

iWear

Extra (uit programma)

Specsavers

EasyVision

Opsys Daglenzen

Overigen

 

 

 

Lowlens eigen White Label

Co-Optics

Uit programma

 

 

  • Dit zijn inkooporganisaties, waarbij zelfstandige optiekzaken zijn  aangesloten      

Andere lens?
Neem contact op met Lowlens (info@lowlens.nl of 0229 711 300) indien u een andere (huismerk) dag-lens heeft of stuur ons een scan (voorkeur) van het doosje (voor-/achter-/zijkant) of  lenshouder met gegevens als Optiek, Materiaal, BCR, Diameter. Lowlens zoekt dan uit welke lens dit is.

Bestelinformatie

Om de kans op fouten bij het bestellen van uw contactlenzen zo klein mogelijk te maken heeft Lowlens een speciaal bestelsysteem ontwikkeld. Het kan echter zo zijn dat uw contactlens of lenzenvloeistof niet in het bestelsysteem voorkomen. Neem in dat geval even contact met ons op via het contactformulier of info@lowlens.nl

Radius of BCR:
De leverbare  pasvorm(en) is/ zijn aangegeven. De pasvorm van de lens is heel belangrijk voor een goed comfort, zeker bij vormvaste of "harde" contactlenzen.  Een verkeerde pasvorm kan irritaties of zelfs ontstekingen veroorzaken. Overeenkomende pasvormen tussen verschillende lenzen/ merken zijn vaak NIET uitwisselbaar en kunnen dan een ander draagcomfort geven, omdat het profiel (sferisch of a-sferisch) anders is.

Sterkte:
De sterkte vindt u op de verpakking. Let op!  Een brilrecept moet anders gelezen worden dan een Contactlensrecept. Een Brilrecept moet door uw specalist omgerekend worden naar een Contactlensrecept en boven de 4.00 gaat bij de meeste lenzen de sterkte met 0.25 of 0.50 omhoog/ omlaag.

Cylinder/as:
Bij lenzen met een cylinder geeft u de juiste cylindersterkte aan. De asstand wordt meestal per 10 of 5 graden aangeduid.

Leestoeslag :
Bij lenzen met leesdeel geeft u de leestoeslag of Add(itie) aan.

Diameter:
Bij de meeste lenzen is de diameter een vaste waarde en gekoppeld aan de BCR. Deze hoeft daarom niet aangegeven te worden, tenzij anders aangegeven wordt.

Informatie:
U kunt bellen via ons telefoonummer (0229 711 300). Wij zijn telfonisch bereikbaar op maandag van 14.00 tot 17.00 uur en dinsdag/ vrijdag  tussen 10.00 en 12.00 uur en tussen 14.00 en 17.00 uur.
Onze voorkeur gaat uit naar informatie te geven via e-mail (Info@lowlens.nl), dan kunnen wij uw vraag eerst voor u uitzoeken.

Afrekenen:
Via afrekenen komt u bij de n.a.w. gegevens, welk u in moet vullen. U vult hier ook uw geboortedatum in. Dit is nodig om u, bij veel voorkomende namen te kunnen onderscheiden, zodat wij geen fouten maken bij de registratie van uw bestelling. Uw geboortedatum, valt evenals alle andere n.a.w. gegevens onder de wet op de privacy en wordt uitsluitend voor interne doeleinden gebruikt.

Betalingswijze:
Hier geeft u aan hoe u wilt betalen: vooruit of via iDeal. Let u er op dat u bij vooruitbetaling de juiste firmabenaming geeft nl. "Lensplan Lowlens te Hoorn". Sommige banken kunnen moeilijk doen als de door u opgegeven firmanaam niet overeenkomt met de naam van de rekeninghouder.

Bestellingen buiten Nederland dienen altijd vooruit betaald te worden. Het internationale rekeningnummer is  IBAN: NL89 INGB 0008 7540 35 t.n.v. Lensplan Lowlens te Hoorn

Reviews

Klantbeoordelingen

Wat onze klanten van Lowlens vinden

Snelle levering
W Bulthuis
altijd snel geleverd, en goede kwaliteit
A.M. Verhoeff- Broere
Snelle levering
Diana De wolf
Prima lenzen, scherpe prijs, levering binnen een paar dagen door de brievenbus.... Veel meer kun je niet wensen.
Oscar Kortenbach
Afhandeling snel, kwaliteit en prijs van het product goed
Jeannette
Zoals altijd snelle levering van I-clean lenzenvloeistof; fijn dat dit door de brievenbus kan. Geen bezorgkosten.
Michelle
+ goed
Marian Groen
Ontvangen wat ik besteld heb en nog best snel ook.
Rachel
Gaat altijd prima.
I. Reitsma
Snelle goede bezorging.Perfect
Mieke Hermers
De uitgebreidste in white label.
G
Snel en goedkoop
Ruud
Goede service
Kathy Vasudevan
Snelle levering
Marja
Pakket moet nog geleverd worden . Is prima geregel
Trees Ferouge
Ik heb mij. Pakket nog niet ontvangen Klopt dat? Grt marissa
Marissa Voss
Goede en snelle levering
Monique Radder
23 april 2023 bestelling gedaan. Nu 7 mei 2023 nog steeds niets ontvangen. Bovendien zijn ze bijna 2,4x zo duur geworden. Ik heb ze daar gisteren over gemaild, maar nog geen reactie ontvangen.
J.
Fijn dat het pakket compact was, geen overbodige grote verzend doos. Het bewaar doosje was mee geleverd en die kon je zelf in elkaar zetten. Heel efficiënt!
Yvon
Alles prima! Snel geleverd, goed verpakt
Roos

 0229 711300 (za/zo/ma helaas telefonische niet bereikbaar, mail naar info@lowlens.nl of gebruik het contactformulier)

 info@lowlens.nl

Gratis verzending binnen Nederland

Altijd scherp geprijsd

Ruim 45 jaar vakkundige kennis

Ook voor de kleinere zendingen