Selecteer productspecificaties
links
Sterkte Links
Cylinder
As
Aantal
rechts
Sterkte Rechts Sterkte Rechts
Cylinder Cylinder
As As
Aantal [1016] Aantal

Hulp nodig met jouw bestelling? Raadpleeg onze veelgestelde vragen!

Productinformatie

Productinformatie

Let op!
Na een reorganisatie bij de fabrikant kent dit producte t.o.v. vroeger een beperking in sterktes, cylinders en asstanden .

White Label-lenzen.
De White Label-lens Somofilcon A Toric  is100% gelijk aan het A-merk, de BClariti Toric van Cooper Vision, maar zit in een ander jasje en is voordeliger dan het A-merk. White Label-lenzen worden door opticiens en landelijke optiekketens vaak gebruikt als een eigen huismerk om u op een dwaalspoor te brengen bij het zoeken op het internet. Zij willen zo voorkomen dat u elders (en vaak voordeliger) lenzen aanschaft om u zo te dwingen om voor vervolgaankopen naar hun winkel te komen. Vergelijk daarom op de zij-/ achterkant van het lenzendoosje het materiaal (Somofilcon A), de pasvorm/ BCR (8.60), de cilinder (Cyl), de asstand (Axis) en diameter (14.00). Van dit type zijn de volgende "Huismerken" bekend bij:

Optiekketen

Huismerk

Type lens

EyeCare

LensLine

??

EyeWish

Eyexpert

Cotton Astigmatism

Hans Anders

Easywear

Pro Silcone

Oogwereld

Oogwereld

??

Pearle

iWear

Delicate Astigmatism

Specsavers

EasyVision

Lacrima Toric

Inkoopvereniging

Huismerk

Type Lens

Comfort Club

Comf. Club

??

Het Centrop

Options

Oxy Toric

Lens-on-Line

EyeDefinition

??

Optitrade

Optiview

Sirius Premium Torisch

 

 

 

Overigen

 

 


Private Labels willen nog wel eens van naam of type veranderen. Staat uw type hier niet bij, stuur dan een scan van vóór- en achterkant van het lenzendoosje naar info@lowlens.nl en wij geven u zo snel mogelijk het juiste type en lensnaam

Torische maandlenzen met cylinder.
De zachte Somofilcon A Toric maandlenzen van Cooper Vision zijn geschikt voor gebruik overdag. Om problemen door te oude of te sterk vervuilde maandlenzen te voorkomen, wordt geadviseerd deze maandlenzen na maximaal 30 dagen te vervangen door nieuwe, schone maandlenzen.

Onderhoud.
Moderne maandlenzen vragen om de juiste verzorging en desinfectie. Een verkeerde combinatie van lens en vloeistof geeft een verminderde materiaalkwaliteit, wat kan leiden tot irritatie en/ of oogontsteking. Vraag Lowlens om advies of zie het onderhoudsadvies onder aan deze pagina.

Correctie van deze astigmatische of torische maandlenzen met cilinder.
Somofilcon A Toric maandlenzen zijn geschikt voor correctie van algemene oogfouten tussen +6.00 en -9.00 dpt., met cilinders -0.75/ -1.25/ -1.75/ -2.25  en assen 010/ 180o per 100 oplopend. De standaard pasvorm (BCR) is 8.70 en de diameter is standaard 14.40 mm. Deze cilinder-lens heeft een lichtblauwe handlingtint, maar geen UV-filter. 

Materiaaleigenschappen.
Met Somofilcon (Clariti®) contactlenzen kan je erop vertrouwen dat de gezondheid van je ogen wordt ondersteund omdat je elke lens maandelijks vervangt. De lens heeft een ingebouwde UV-blokker en is gemaakt van een gezond lensmateriaal dat 100% van de zuurstof levert die je ogen nodig hebben.  
Als je Somofilcon contactlenzen draagt, profiteer je van een uitstekend zicht en een comfortabele ervaring bij het dragen van contactlenzen, en dat alles voor een prijs waar je blij van wordt.  
Kenmerken die je geweldig zult vinden  
* Zacht silicone hydrogel materiaal met een hoog ademend vermogen helpt je ogen gezond en wit te houden. * UV-blokker helpt je ogen te beschermen tegen ultraviolette straling en ondersteunt daarmee de gezondheid van je ogen. Waarschuwing: UV-absorberende contactlenzen zijn geen vervanging voor beschermende UV-absorberende zonnebrillen!! * De WetLoc® Technology en het hoge watergehalte helpen je contactlenzen vochtig te houden, waardoor ze de hele dag door uitstekend draagcomfort ondersteunen. 
* Optimised Comfort Edge™ voor een soepele interactie tussen je ogen en je contactlenzen. 


Comfortdruppels.
Ondanks de unieke eigenschappen van dit materiaal ten aanzien van de bevochtiging en zuurstofdoorlaatbaarheid, adviseren wij om bij lastige omstandigheden, zeer droge ogen en veel beeldschermwerk regelmatig een comfortvloeistof te gebruiken, vooral ‘savonds. U vindt deze comfortvloeistoffen onder aan deze pagina.


Levering.
Somofilcon A Toric maandlenzen worden meestal binnen 3-7 werkdagen door Lowlens via PostNL briefpost snel en, binnen Nederland, gratis naar elk gewenst adres verzonden. Er zijn bij dit lenstype zo’n 1500-2000 verschillende correctiemogelijkheden. Wij hebben dus niet alle variaties op voorraad en bestellen deze daarom rechtstreeks bij het Europese magazijn van de fabrikant in België.

Bestelinformatie

Om de kans op fouten bij het bestellen van uw contactlenzen zo klein mogelijk te maken heeft Lowlens een speciaal bestelsysteem ontwikkeld. Het kan echter zo zijn dat uw contactlens of lenzenvloeistof niet in het bestelsysteem voorkomen. Neem in dat geval even contact met ons op via het contactformulier of info@lowlens.nl

Radius of BCR:
De leverbare  pasvorm(en) is/ zijn aangegeven. De pasvorm van de lens is heel belangrijk voor een goed comfort, zeker bij vormvaste of "harde" contactlenzen.  Een verkeerde pasvorm kan irritaties of zelfs ontstekingen veroorzaken. Overeenkomende pasvormen tussen verschillende lenzen/ merken zijn vaak NIET uitwisselbaar en kunnen dan een ander draagcomfort geven, omdat het profiel (sferisch of a-sferisch) anders is.

Sterkte:
De sterkte vindt u op de verpakking. Let op!  Een brilrecept moet anders gelezen worden dan een Contactlensrecept. Een Brilrecept moet door uw specalist omgerekend worden naar een Contactlensrecept en boven de 4.00 gaat bij de meeste lenzen de sterkte met 0.25 of 0.50 omhoog/ omlaag.

Cylinder/as:
Bij lenzen met een cylinder geeft u de juiste cylindersterkte aan. De asstand wordt meestal per 10 of 5 graden aangeduid.

Leestoeslag :
Bij lenzen met leesdeel geeft u de leestoeslag of Add(itie) aan.

Diameter:
Bij de meeste lenzen is de diameter een vaste waarde en gekoppeld aan de BCR. Deze hoeft daarom niet aangegeven te worden, tenzij anders aangegeven wordt.

Informatie:
U kunt bellen via ons telefoonummer (0229 711 300). Wij zijn telfonisch bereikbaar op maandag van 14.00 tot 17.00 uur en dinsdag/ vrijdag  tussen 10.00 en 12.00 uur en tussen 14.00 en 17.00 uur.
Onze voorkeur gaat uit naar informatie te geven via e-mail (Info@lowlens.nl), dan kunnen wij uw vraag eerst voor u uitzoeken.

Afrekenen:
Via afrekenen komt u bij de n.a.w. gegevens, welk u in moet vullen. U vult hier ook uw geboortedatum in. Dit is nodig om u, bij veel voorkomende namen te kunnen onderscheiden, zodat wij geen fouten maken bij de registratie van uw bestelling. Uw geboortedatum, valt evenals alle andere n.a.w. gegevens onder de wet op de privacy en wordt uitsluitend voor interne doeleinden gebruikt.

Betalingswijze:
Hier geeft u aan hoe u wilt betalen: vooruit of via iDeal. Let u er op dat u bij vooruitbetaling de juiste firmabenaming geeft nl. "Lensplan Lowlens te Hoorn". Sommige banken kunnen moeilijk doen als de door u opgegeven firmanaam niet overeenkomt met de naam van de rekeninghouder.

Bestellingen buiten Nederland dienen altijd vooruit betaald te worden. Het internationale rekeningnummer is  IBAN: NL89 INGB 0008 7540 35 t.n.v. Lensplan Lowlens te Hoorn

Reviews

Klantbeoordelingen

Wat onze klanten van Lowlens vinden

Ik was wat huiverig omdat ik Lowlens niet kende en vanwege de lage prijs. Zo laag heb ik het nergens gezien. Klantenservice goed bereikbaar en heb de bestelling de volgende dag al ontvangen. Ik ben zeer tevreden en zou hier zeker nog eens bestellen.
Elaine
snelle levering MAAR niet alles was leverbaar.
Bas Conijn
Anders is mijn bestelling in een paar dagen nu al een week en nog niks.
door wijen
Super service!!
els van renterghem
Snelle levering Super service!
Jannette Kruijt
Mooie duidelijke website de artikelen werden snel geleverd tegen een hele gunstige prijs. Tot de volgende keer zou ik zeggen.
J.H. Rademaker
Goede service
JM Uit den Bogaard
Goede Service!
Toine Segers
Goede service, snel geleverd
Hans van Hemert
Zijn goed bereikbaar .Veel keuze en zeer lage prijzen .Kortom top
Aad Verbeek
Prima
M van Hout
Snelle levering, netjes ingepakt
Saar
Tot nu toe de goeie lenzen gekregen en een snelle levering
Jolanda van Londen
Snelle levering en heel behulpzame mensen !!!:)
Gretty v d Meulen
Never received my order
Yann Tanguy
Correct geleverd.
Jan Edema
Prima service
Nanno Mulder
Snelle service, gunstige prijs en bestelprocedure in n oogwenk gedaan!
Jacqueline
Duidelijke website, goeie prijs, vragen snel beantwoord en snelle verzending. Topzaak!
Jp
Snelle levering, goede prijs.
E.

 0229 711300 (za/zo/ma helaas telefonische niet bereikbaar, mail naar info@lowlens.nl of gebruik het contactformulier)

 info@lowlens.nl

Gratis verzending binnen Nederland

Altijd scherp geprijsd

Ruim 45 jaar vakkundige kennis

Ook voor de kleinere zendingen