Selecteer productspecificaties
links
Radius
Sterkte Links
Diameter
Aantal
rechts
Radius Radius
Sterkte Rechts Sterkte Rechts
Diameter Diameter
Aantal [1211] Aantal

Hulp nodig met jouw bestelling? Raadpleeg onze veelgestelde vragen!

Productinformatie

Productinformatie

 

Waarschuwing vormstabiele (“harde”) contactlenzen.
Vormstabiele  lenzen zijn uitsluitend geschikt voor gebruik overdag. Kijk bij het bestellen van vormstabiele lenzen altijd zorgvuldig naar Fabrikant, Lenstype, Materiaal, Radius/ BCR, Sterkte en Diameter. U kunt bij vormstabiele lenzen niet dezelfde gegevens van de ene fabrikant/ lenstype gebruiken om hiermee lenzen van een andere fabrikant/ lenstype te bestellen. Iedere fabrikant heeft namelijk zijn eigen filosofie en inzicht over hoe een vormstabiele contactlens het beste op een oog functioneert . Bent u niet zeker van de juiste gegevens, scan uw recept en mail dit naar info@lowlens.nl . Een verkeerd gelezen recept kan schade aan uw ogen geven!

Ander type proberen?

Bent u niet tevreden met uw huidige lenstype, vraag dan eerst advies aan uw eigen specialist of vraag een second opinion bij een andere contactlensspecialist (voor adressen van gediplomeerde specialisten: www.anvc.nl )
 
Uitwisselbaar met andere lenstypen : NEE (behalve de Quantum 1)
 
Verschil tussen Quantum 1 en Quantum 2.
Het materiaal van de Quantum-2 lens laat veel meer zuurstof door dan het materiaal van de Quantum 1 lens en is dus voor het oog veiliger en comfortabeler te dragen. Het materiaal is door zijn hogere zuurstofdoorlaatbaarheid echter wel iets slijt- en vuilgevoeliger en dient dus sneller vervanger te worden dan de Quantum-1
 
Onderhoud.
Moderne vormstabiele, zuurstofdoorlatende, lenzen vragen om de juiste verzorging. Een verkeerde lens- vloeistofcombinatie geeft een verminderde kwaliteit van het lensmateriaal en kan tot irritatie of oogontsteking leiden. Vloeistof van de drogist of supermarkt bevat vaak een verouderde formule, óók al staat er op dat ze geschikt zijn voor alle lenzen. Ze zijn  echter alleen geschikt voor contactlenzen van vóór 2000. Vraag Lowlens naar de juiste combinatie of zie hiervoor ons onderhoudsadvies elders op deze pagina.
 
Levering.
Quantum lenzen worden door Lowlens bij fabrikant Bausch & Lomb in Engeland besteld en veelal binnen 5-8 werkdagen geleverd. De lenzen worden binnen Nederland zonder verzendkosten naar elk gewenst adres verzonden. 

 

 

Bestelinformatie

Om de kans op fouten bij het bestellen van uw contactlenzen zo klein mogelijk te maken heeft Lowlens een speciaal bestelsysteem ontwikkeld. Het kan echter zo zijn dat uw contactlens of lenzenvloeistof niet in het bestelsysteem voorkomen. Neem in dat geval even contact met ons op via het contactformulier of info@lowlens.nl

Radius of BCR:
De leverbare  pasvorm(en) is/ zijn aangegeven. De pasvorm van de lens is heel belangrijk voor een goed comfort, zeker bij vormvaste of "harde" contactlenzen.  Een verkeerde pasvorm kan irritaties of zelfs ontstekingen veroorzaken. Overeenkomende pasvormen tussen verschillende lenzen/ merken zijn vaak NIET uitwisselbaar en kunnen dan een ander draagcomfort geven, omdat het profiel (sferisch of a-sferisch) anders is.

Sterkte:
De sterkte vindt u op de verpakking. Let op!  Een brilrecept moet anders gelezen worden dan een Contactlensrecept. Een Brilrecept moet door uw specalist omgerekend worden naar een Contactlensrecept en boven de 4.00 gaat bij de meeste lenzen de sterkte met 0.25 of 0.50 omhoog/ omlaag.

Cylinder/as:
Bij lenzen met een cylinder geeft u de juiste cylindersterkte aan. De asstand wordt meestal per 10 of 5 graden aangeduid.

Leestoeslag :
Bij lenzen met leesdeel geeft u de leestoeslag of Add(itie) aan.

Diameter:
Bij de meeste lenzen is de diameter een vaste waarde en gekoppeld aan de BCR. Deze hoeft daarom niet aangegeven te worden, tenzij anders aangegeven wordt.

Informatie:
U kunt bellen via ons telefoonummer (0229 711 300). Wij zijn telfonisch bereikbaar op maandag van 14.00 tot 17.00 uur en dinsdag/ vrijdag  tussen 10.00 en 12.00 uur en tussen 14.00 en 17.00 uur.
Onze voorkeur gaat uit naar informatie te geven via e-mail (Info@lowlens.nl), dan kunnen wij uw vraag eerst voor u uitzoeken.

Afrekenen:
Via afrekenen komt u bij de n.a.w. gegevens, welk u in moet vullen. U vult hier ook uw geboortedatum in. Dit is nodig om u, bij veel voorkomende namen te kunnen onderscheiden, zodat wij geen fouten maken bij de registratie van uw bestelling. Uw geboortedatum, valt evenals alle andere n.a.w. gegevens onder de wet op de privacy en wordt uitsluitend voor interne doeleinden gebruikt.

Betalingswijze:
Hier geeft u aan hoe u wilt betalen: vooruit of via iDeal. Let u er op dat u bij vooruitbetaling de juiste firmabenaming geeft nl. "Lensplan Lowlens te Hoorn". Sommige banken kunnen moeilijk doen als de door u opgegeven firmanaam niet overeenkomt met de naam van de rekeninghouder.

Bestellingen buiten Nederland dienen altijd vooruit betaald te worden. Het internationale rekeningnummer is  IBAN: NL89 INGB 0008 7540 35 t.n.v. Lensplan Lowlens te Hoorn

Reviews

Klantbeoordelingen

Wat onze klanten van Lowlens vinden

Ik was wat huiverig omdat ik Lowlens niet kende en vanwege de lage prijs. Zo laag heb ik het nergens gezien. Klantenservice goed bereikbaar en heb de bestelling de volgende dag al ontvangen. Ik ben zeer tevreden en zou hier zeker nog eens bestellen.
Elaine
snelle levering MAAR niet alles was leverbaar.
Bas Conijn
Anders is mijn bestelling in een paar dagen nu al een week en nog niks.
door wijen
Super service!!
els van renterghem
Snelle levering Super service!
Jannette Kruijt
Mooie duidelijke website de artikelen werden snel geleverd tegen een hele gunstige prijs. Tot de volgende keer zou ik zeggen.
J.H. Rademaker
Goede service
JM Uit den Bogaard
Goede Service!
Toine Segers
Goede service, snel geleverd
Hans van Hemert
Zijn goed bereikbaar .Veel keuze en zeer lage prijzen .Kortom top
Aad Verbeek
Prima
M van Hout
Snelle levering, netjes ingepakt
Saar
Tot nu toe de goeie lenzen gekregen en een snelle levering
Jolanda van Londen
Snelle levering en heel behulpzame mensen !!!:)
Gretty v d Meulen
Never received my order
Yann Tanguy
Correct geleverd.
Jan Edema
Prima service
Nanno Mulder
Snelle service, gunstige prijs en bestelprocedure in n oogwenk gedaan!
Jacqueline
Duidelijke website, goeie prijs, vragen snel beantwoord en snelle verzending. Topzaak!
Jp
Snelle levering, goede prijs.
E.

 0229 711300 (za/zo/ma helaas telefonische niet bereikbaar, mail naar info@lowlens.nl of gebruik het contactformulier)

 info@lowlens.nl

Gratis verzending binnen Nederland

Altijd scherp geprijsd

Ruim 45 jaar vakkundige kennis

Ook voor de kleinere zendingen