Selecteer productspecificaties
links
Sterkte Links
Leessterkte (Add.)
Aantal
rechts
Sterkte Rechts Sterkte Rechts
Leessterkte (Add.) Leessterkte (Add.)
Aantal [774] Aantal

Hulp nodig met jouw bestelling? Raadpleeg onze veelgestelde vragen!

Productinformatie

Productinformatie

White Label-lenzen.
De White Label-lens Lotrafilcon A Multifocal is100% gelijk aan het A-merk Air Optix Hydraglyde Multifocal van Alcon Vision, maar zit in een ander jasje en is voordeliger dan het A-merk. White Label-lenzen worden door opticiens en landelijke optiekketens vaak gebruikt als een eigen huismerk om u op een dwaalspoor te brengen bij het zoeken op het internet. Zij willen zo voorkomen dat u elders (en vaak voordeliger) lenzen aanschaft om u zo te dwingen om voor vervolgaankopen naar hun winkel te komen. Vergelijk daarom op de zij-/achterkant van het lenzendoosje het materiaal (Lotrafilcon A), de pasvorm/ BCR (8.60) en diameter (14.20) en leestoeslag (ADD).
Van dit type zijn de volgende "
Huismerken" bekend bij:

Optiekketen

Huismerk

Type lens

Inkoopvereniging

Huismerk

Type Lens

EyeCare

LensLine

Niet bekend

Comfort Club

Comf. Club

Lavender Multifocal

EyeWish

Eyexprt

Satin Multifocal

 

 

Niet bekend

Hans Anders

Easywear

Niet bekend

Optitrade

Optiview

Antares Multifocal

Oogwereld

Oogwereld

Niet bekend

 

 

 

Pearle

iWear

Air Multifocal

 

 

 

Specsavers

EasyVision

Irisian Multifocal

Overigen

 

 


Private Labels willen nog wel eens van naam of type veranderen. Staat uw type hier niet bij, stuur dan een scan van vóór- en achterkant van het lenzendoosje naar info@lowlens.nl en wij geven u zo snel mogelijk het juiste type en lensnaam

Maandlenzen.
De zachte Lotrafilcon A multifocale maandlenzen van Alcon Vision zijn geschikt voor gebruik overdag. Om problemen door te oude of te sterk vervuilde maandlenzen te voorkomen, wordt geadviseerd deze maandlenzen na maximaal 30 dagen te vervangen door nieuwe, schone maandlenzen.

Onderhoud.
Moderne maandlenzen vragen om de juiste verzorging en desinfectie. Een verkeerde combinatie van lens en vloeistof geeft een verminderde materiaalkwaliteit, wat kan leiden tot irritatie en/ of oogontsteking. Vraag Lowlens om advies of zie het onderhoudsadvies onder aan deze pagina.

Correctie van deze multifocale maandlenzen met leesdeel.
Lotrafilcon A multifocale maandlenzen zijn geschikt voor correctie van algemene oogfouten tussen +6.00 en -10.00 dpt., met een leestoeslag van LO (+1.25)/ MED (+1.50/ +2.00)/ HI (+2.25/ +2.50) De standaard pasvorm (BCR) is 8.60 en de diameter is standaard 14.20 mm. Deze multifocale lens heeft een lichtblauwe handlingtint, maar geen UV-filter. 

Materiaaleigenschappen.
Lotrafilcon A multifocale maandlenzen zijn gemaakt van het zachte Silicone Hydrogel Lotrafilcon A materiaal en bevatten 33% water. De unieke  “SmartShield” Technologie en het “Precision Prosil Designzorgen voor een verhoogde weerstand tegen aanslag, comfort van dag 1 tot dag 30 en geven een geleidelijke overgang van de verschillende fasen van leestoeslagen en perfecte passing. De hoge zuurstoftransmissie komt de gezondheid van het oog ten goede. Deze silicone hydrogel lenzen laten tot vele keren meer zuurstof door dan klassieke hydrogel lenzen. Rode, branderige ogen zijn vanaf nu verleden tijd! 

Levering.
Lotrafilcon A multifocale maandlenzen  worden meestal binnen 3-7 werkdagen door Lowlens via PostNL briefpost snel en, binnen Nederland, gratis naar elk gewenst adres verzonden. Er zijn bij dit lenstype zo’n 500-600 verschillende correctiemogelijkheden. Wij kunnen dus niet alle sterktes op voorraad houden en bestellen deze lenzen daarom bij het Europese magazijn van de fabrikant in België/ Duitsland/ Engeland. 

Bestelinformatie

Om de kans op fouten bij het bestellen van uw contactlenzen zo klein mogelijk te maken heeft Lowlens een speciaal bestelsysteem ontwikkeld. Het kan echter zo zijn dat uw contactlens of lenzenvloeistof niet in het bestelsysteem voorkomen. Neem in dat geval even contact met ons op via het contactformulier of info@lowlens.nl

Radius of BCR:
De leverbare  pasvorm(en) is/ zijn aangegeven. De pasvorm van de lens is heel belangrijk voor een goed comfort, zeker bij vormvaste of "harde" contactlenzen.  Een verkeerde pasvorm kan irritaties of zelfs ontstekingen veroorzaken. Overeenkomende pasvormen tussen verschillende lenzen/ merken zijn vaak NIET uitwisselbaar en kunnen dan een ander draagcomfort geven, omdat het profiel (sferisch of a-sferisch) anders is.

Sterkte:
De sterkte vindt u op de verpakking. Let op!  Een brilrecept moet anders gelezen worden dan een Contactlensrecept. Een Brilrecept moet door uw specalist omgerekend worden naar een Contactlensrecept en boven de 4.00 gaat bij de meeste lenzen de sterkte met 0.25 of 0.50 omhoog/ omlaag.

Cylinder/as:
Bij lenzen met een cylinder geeft u de juiste cylindersterkte aan. De asstand wordt meestal per 10 of 5 graden aangeduid.

Leestoeslag :
Bij lenzen met leesdeel geeft u de leestoeslag of Add(itie) aan.

Diameter:
Bij de meeste lenzen is de diameter een vaste waarde en gekoppeld aan de BCR. Deze hoeft daarom niet aangegeven te worden, tenzij anders aangegeven wordt.

Informatie:
U kunt bellen via ons telefoonummer (0229 711 300). Wij zijn telfonisch bereikbaar op maandag van 14.00 tot 17.00 uur en dinsdag/ vrijdag  tussen 10.00 en 12.00 uur en tussen 14.00 en 17.00 uur.
Onze voorkeur gaat uit naar informatie te geven via e-mail (Info@lowlens.nl), dan kunnen wij uw vraag eerst voor u uitzoeken.

Afrekenen:
Via afrekenen komt u bij de n.a.w. gegevens, welk u in moet vullen. U vult hier ook uw geboortedatum in. Dit is nodig om u, bij veel voorkomende namen te kunnen onderscheiden, zodat wij geen fouten maken bij de registratie van uw bestelling. Uw geboortedatum, valt evenals alle andere n.a.w. gegevens onder de wet op de privacy en wordt uitsluitend voor interne doeleinden gebruikt.

Betalingswijze:
Hier geeft u aan hoe u wilt betalen: vooruit of via iDeal. Let u er op dat u bij vooruitbetaling de juiste firmabenaming geeft nl. "Lensplan Lowlens te Hoorn". Sommige banken kunnen moeilijk doen als de door u opgegeven firmanaam niet overeenkomt met de naam van de rekeninghouder.

Bestellingen buiten Nederland dienen altijd vooruit betaald te worden. Het internationale rekeningnummer is  IBAN: NL89 INGB 0008 7540 35 t.n.v. Lensplan Lowlens te Hoorn

Reviews

Klantbeoordelingen

Wat onze klanten van Lowlens vinden

Snelle levering
W Bulthuis
altijd snel geleverd, en goede kwaliteit
A.M. Verhoeff- Broere
Snelle levering
Diana De wolf
Prima lenzen, scherpe prijs, levering binnen een paar dagen door de brievenbus.... Veel meer kun je niet wensen.
Oscar Kortenbach
Afhandeling snel, kwaliteit en prijs van het product goed
Jeannette
Zoals altijd snelle levering van I-clean lenzenvloeistof; fijn dat dit door de brievenbus kan. Geen bezorgkosten.
Michelle
+ goed
Marian Groen
Ontvangen wat ik besteld heb en nog best snel ook.
Rachel
Gaat altijd prima.
I. Reitsma
Snelle goede bezorging.Perfect
Mieke Hermers
De uitgebreidste in white label.
G
Snel en goedkoop
Ruud
Goede service
Kathy Vasudevan
Snelle levering
Marja
Pakket moet nog geleverd worden . Is prima geregel
Trees Ferouge
Ik heb mij. Pakket nog niet ontvangen Klopt dat? Grt marissa
Marissa Voss
Goede en snelle levering
Monique Radder
23 april 2023 bestelling gedaan. Nu 7 mei 2023 nog steeds niets ontvangen. Bovendien zijn ze bijna 2,4x zo duur geworden. Ik heb ze daar gisteren over gemaild, maar nog geen reactie ontvangen.
J.
Fijn dat het pakket compact was, geen overbodige grote verzend doos. Het bewaar doosje was mee geleverd en die kon je zelf in elkaar zetten. Heel efficiënt!
Yvon
Alles prima! Snel geleverd, goed verpakt
Roos

 0229 711300 (za/zo/ma helaas telefonische niet bereikbaar, mail naar info@lowlens.nl of gebruik het contactformulier)

 info@lowlens.nl

Gratis verzending binnen Nederland

Altijd scherp geprijsd

Ruim 45 jaar vakkundige kennis

Ook voor de kleinere zendingen