Hulp nodig met jouw bestelling? Raadpleeg onze veelgestelde vragen!

Productinformatie

Productinformatie

Let OP!!. Dit product gaat per 25 november 2021 uit productie.
Als vervanger adviseren wij de verbeterde versie Air Optix Hydraclair, zie onderstaand


Voordelen en materiaaleigenschappen.
Air Optix Aqua maandlenzen zijn gemaakt van het zachte silicone hydrogel materiaal Lotrafilcon B, bevatten 33% vocht met een zuurstofdoorlaatbaarheid (Dk/t) van 138. Dit unieke materiaal met SmartShield-technologie heeft een verbeterde hydratatie met langdurige bevochtiging. Het  gladde lensoppervlak heeft een goede weerstand tegen aanslag en vuil. Dit verhoogt het draagcomfort en maakt de lens speciaal geschikt voor intensief gebruik bij beeldschermen (Laptop, PC, mobiele telefoon, etc.). De lenzen hebben geen UV-filter, maar laten tot vele malen meer zuurstof door dan klassieke hydrogel lenzen. Rode, branderige ogen zijn nu verleden tijd.

Gebruik van unifocale,  sferische maandlenzen.
Air Optix Aqua maandlenzen kunnen worden gebruikt voor correctie van de meest voorkomende oogfouten met sterktes tussen de +8.00 en -12.00. De pasvorm (BCR) en diameter zijn standaard 8.60/ 14.20. De lenzen zijn geschikt om overdag te dragen en het is raadzaam, voor de gezondheid van het oog, de oude, vervuilde lenzen na 30 dagen te vervangen.

Verwachte levering en verzending.
Air Optix Aqua maandlenzen worden meestal uit voorraad of binnen 3-5 werkdagen snel en, binnen Nederland, gratis naar elk gewenst adres verzonden. Aan zendingen naar het buitenland zijn extra portokosten verbonden (€ 2,50) en de levering duurt vaak enkele dagen langer.


Private Labels/ huismerken.
Optiekketens en opticiens gebruiken vaak diverse lenzen onder  private labels/ huismerknamen Men wil u zo op een dwaalspoor brengen bij uw zoektocht op het internet en u zo voor een verdere aankoop van deze lenzen aan de eigen winkel binden.Kijk op de achter-of zijkant van het lenzendoosje en vergelijk het Materiaal (Lotrafilcon B), de BCR (8.60) en Diameter (14.20). Afwijkende gegevens, met name van het materiaal, kunnen namelijk het draag- en kijkcomfort nadelig beïnvloeden.

Van dit type zijn de volgende huismerken bekend.

Optiekzaak

Huismerk

Private Label

EyeCare

Lensline

 

Eyewish

Eyexpert

Satin

Hans.Anders

Easywear

 

Oogwereld

Oogwereld

 

Pearle

iWear

Air

Specsavers

EasyVision

Irisian Monthly

Overigen

EyeDefinition

 

 

Optiview

Antares

 

Lowlens

Co-Optic

 

 

Neem contact op met Lowlens (info@lowlens.nl of 0229 711 300) indien u een andere (huismerk) maand-lens heeft of stuur ons een scan (voorkeur) van het doosje (voor-, achter-/ zijkant)  of lenshouder met gegevens als Optiek, Materiaal, BCR, Diameter. Lowlens zoekt dan uit welk type lens dit is.

 

Bestelinformatie

Om de kans op fouten bij het bestellen van uw contactlenzen zo klein mogelijk te maken heeft Lowlens een speciaal bestelsysteem ontwikkeld. Het kan echter zo zijn dat uw contactlens of lenzenvloeistof niet in het bestelsysteem voorkomen. Neem in dat geval even contact met ons op via het contactformulier of info@lowlens.nl

Radius of BCR:
De leverbare  pasvorm(en) is/ zijn aangegeven. De pasvorm van de lens is heel belangrijk voor een goed comfort, zeker bij vormvaste of "harde" contactlenzen.  Een verkeerde pasvorm kan irritaties of zelfs ontstekingen veroorzaken. Overeenkomende pasvormen tussen verschillende lenzen/ merken zijn vaak NIET uitwisselbaar en kunnen dan een ander draagcomfort geven, omdat het profiel (sferisch of a-sferisch) anders is.

Sterkte:
De sterkte vindt u op de verpakking. Let op!  Een brilrecept moet anders gelezen worden dan een Contactlensrecept. Een Brilrecept moet door uw specalist omgerekend worden naar een Contactlensrecept en boven de 4.00 gaat bij de meeste lenzen de sterkte met 0.25 of 0.50 omhoog/ omlaag.

Cylinder/as:
Bij lenzen met een cylinder geeft u de juiste cylindersterkte aan. De asstand wordt meestal per 10 of 5 graden aangeduid.

Leestoeslag :
Bij lenzen met leesdeel geeft u de leestoeslag of Add(itie) aan.

Diameter:
Bij de meeste lenzen is de diameter een vaste waarde en gekoppeld aan de BCR. Deze hoeft daarom niet aangegeven te worden, tenzij anders aangegeven wordt.

Informatie:
U kunt bellen via ons telefoonummer (0229 711 300). Wij zijn telfonisch bereikbaar op maandag van 14.00 tot 17.00 uur en dinsdag/ vrijdag  tussen 10.00 en 12.00 uur en tussen 14.00 en 17.00 uur.
Onze voorkeur gaat uit naar informatie te geven via e-mail (Info@lowlens.nl), dan kunnen wij uw vraag eerst voor u uitzoeken.

Afrekenen:
Via afrekenen komt u bij de n.a.w. gegevens, welk u in moet vullen. U vult hier ook uw geboortedatum in. Dit is nodig om u, bij veel voorkomende namen te kunnen onderscheiden, zodat wij geen fouten maken bij de registratie van uw bestelling. Uw geboortedatum, valt evenals alle andere n.a.w. gegevens onder de wet op de privacy en wordt uitsluitend voor interne doeleinden gebruikt.

Betalingswijze:
Hier geeft u aan hoe u wilt betalen: vooruit of via iDeal. Let u er op dat u bij vooruitbetaling de juiste firmabenaming geeft nl. "Lensplan Lowlens te Hoorn". Sommige banken kunnen moeilijk doen als de door u opgegeven firmanaam niet overeenkomt met de naam van de rekeninghouder.

Bestellingen buiten Nederland dienen altijd vooruit betaald te worden. Het internationale rekeningnummer is  IBAN: NL89 INGB 0008 7540 35 t.n.v. Lensplan Lowlens te Hoorn

Reviews

Klantbeoordelingen

Wat onze klanten van Lowlens vinden

Ze kijken goed wat je bestelling is.
Greet Niesten
Prima service
Trudy Grisel
Snelle vlotte levering.
Trees Ferouge
Vond oude webshop wel duidelijker
eric poppelaars
Binnen 5 dagen was mijn bestelling geleverd!
JH Schoemaker
Goede prijs; snelle levering
Erna Hermann
Zoals gewoonlijk weer correct en snel geleverd!
Frank Roggenkamp
goede service, snelle levering!
Jacques van der wart
Goede en snelle service. Mooie prijzen, zeer betaalbaar.
Annelies Commandeur
Makkelijk besteld, snelle levering
M.c van Kaauwen
Doen wat van hen verwacht wordt, snel en correct!
Piet de Vos
Snelle levering.
N.J. Spruijt
Jammer geen track and trace voor de rest prima.
Jacob Jorritsma
Snelle levering. Goede service
Diana Kennis
Goed en snel
J Lange
Fijn dat jullie proactief mijn vergissing door hadden :)
alex
Mijn bestelling was niet binnengekomen, ze hebben toen een nieuwe gestuurd deze is wel ontvangen .
Carine Ligtvoet
Lowlens: goed, snel, voordelig. Voor het eerst besteld bij Lowlens. Een vernieuwd reinigingspakket voor lenzen. Omdat ik er 2 bestelde kwam ik in aanmerking voor staffelkorting én gratis verzending. En dat gebeurde snel: binnen 48 uur was de gehele order geplaatst, betaald en geleverd. Ik ben uiterst tevreden.
FvdV
Zeer snel geleverd. Nette verpakking.
Mevr. C.v.d.Heijden
Snelle service
Marlotte van Muijden

 0229 711300 (za/ma niet bereikbaar)

 info@lowlens.nl

Gratis verzending binnen Nederland

Altijd scherp geprijsd

Ruim 45 jaar vakkundige kennis

Ook voor de kleinere zendingen