Hulp nodig met jouw bestelling? Raadpleeg onze veelgestelde vragen!

Productinformatie

Productinformatie

Leverancier Menicon heeft besloten om dit lenstype NIET meer te leveren via internetsites en levert daarom helaas geen lenzen meer aan Lowlens.nl

Als vervanger adviseren wij de OASYS ASTIGMATISM, zie onder aan ee pagina.

1-2 weeklenzen.
De zachte Premio weeklenzen van Menicon zijn geschikt voor gebruik dag-en-nacht gedurende één week of 2-weken bij gebruik overdag.
Bij gebruik gedurende één week dag-en-nacht dit alleen  doen in overleg met uw specialist i.v.m. controles! Om problemen door te oude of te sterk vervuilde weeklenzen te voorkomen, wordt geadviseerd deze lenzen na 7, resp. 14 dagen te vervangen door nieuwe, schone weeklenzen.

Correctie torische weeklenzen.
Premio weeklenzen zijn geschikt voor correctie van algemene oogfouten tussen +0.00 en -6.00 dpt. met cylinders van -0.75; -1.25; -1.75 in onderstaande assen. De standaard diameter is 14.00 mm. Deze torische lens heeft geen UV-filter.

Materiaaleigenschappen.
Premio weeklenzen zijn gemaakt van het zachte Silcone Hydrogel Asmofilcon A-materiaal en bevatten 40% water. De zuurstofdoorlaatbaarheid (Dk/t-waarde) is echter 161 en het randprofiel is in alle sterktes gelijk. U merkt dus geen verschil in draagcomfort bij ongelijke sterkte tussen Links en Rechts.
Dit lenstype is voorzien van het Menisilk Air systeem en de NanoGloss technologie met als voordelen
- hoge zuurstofprestaties
- uitgebalanceerd watergehalte
- uitstekende bevochting
- NannoGloss Pro technologie voor weerstand tegen eiwitafzettingen.
Deze voordelen geven de lenzen de gehele dag een zijdezacht draagcomfort geeft. Tot nog toe de beste weeklens van Menicon. Rode, branderige ogen zijn nu verleden tijd. Zie voor verdere materiaaleigenschappen de update voor materialen in de linkerkolom onder de pop-up Contactlenzen

Levering.
Premio weeklenzen zijn helaas niet meer via Lowlens.nl te leveren.

White Label.
Van dit lenstype is een voordeliger White Label, identiek aan het A-label, leverbaar bij:
Optitrade opiciens onder het eigen Optiview huismerk, Specsavers onder het eigen EasyVision huismerk enlabels.
Veel optiekketens en opticiens gebruiken dit white label als zogenaamd "huismerk" om u op een dwaalspoor te brengen, bijvoorbeeld op het internet. Zij willen zo voorkomen dat u elders (en voordeliger) lenzen aanschaft en u zo dwingen om voor vervolgaankopen naar hun winkel te komen. Vergelijk op de achterkant van het doosje het materiaal (Asmofilcon A), de pasvorm/ BCR (8.60) en diameter (14.00).

Bestelinformatie

Om de kans op fouten bij het bestellen van uw contactlenzen zo klein mogelijk te maken heeft Lowlens een speciaal bestelsysteem ontwikkeld. Het kan echter zo zijn dat uw contactlens of lenzenvloeistof niet in het bestelsysteem voorkomen. Neem in dat geval even contact met ons op via het contactformulier of info@lowlens.nl

Radius of BCR:
De leverbare  pasvorm(en) is/ zijn aangegeven. De pasvorm van de lens is heel belangrijk voor een goed comfort, zeker bij vormvaste of "harde" contactlenzen.  Een verkeerde pasvorm kan irritaties of zelfs ontstekingen veroorzaken. Overeenkomende pasvormen tussen verschillende lenzen/ merken zijn vaak NIET uitwisselbaar en kunnen dan een ander draagcomfort geven, omdat het profiel (sferisch of a-sferisch) anders is.

Sterkte:
De sterkte vindt u op de verpakking. Let op!  Een brilrecept moet anders gelezen worden dan een Contactlensrecept. Een Brilrecept moet door uw specalist omgerekend worden naar een Contactlensrecept en boven de 4.00 gaat bij de meeste lenzen de sterkte met 0.25 of 0.50 omhoog/ omlaag.

Cylinder/as:
Bij lenzen met een cylinder geeft u de juiste cylindersterkte aan. De asstand wordt meestal per 10 of 5 graden aangeduid.

Leestoeslag :
Bij lenzen met leesdeel geeft u de leestoeslag of Add(itie) aan.

Diameter:
Bij de meeste lenzen is de diameter een vaste waarde en gekoppeld aan de BCR. Deze hoeft daarom niet aangegeven te worden, tenzij anders aangegeven wordt.

Informatie:
U kunt bellen via ons telefoonummer (0229 711 300). Wij zijn telfonisch bereikbaar op maandag van 14.00 tot 17.00 uur en dinsdag/ vrijdag  tussen 10.00 en 12.00 uur en tussen 14.00 en 17.00 uur.
Onze voorkeur gaat uit naar informatie te geven via e-mail (Info@lowlens.nl), dan kunnen wij uw vraag eerst voor u uitzoeken.

Afrekenen:
Via afrekenen komt u bij de n.a.w. gegevens, welk u in moet vullen. U vult hier ook uw geboortedatum in. Dit is nodig om u, bij veel voorkomende namen te kunnen onderscheiden, zodat wij geen fouten maken bij de registratie van uw bestelling. Uw geboortedatum, valt evenals alle andere n.a.w. gegevens onder de wet op de privacy en wordt uitsluitend voor interne doeleinden gebruikt.

Betalingswijze:
Hier geeft u aan hoe u wilt betalen: vooruit of via iDeal. Let u er op dat u bij vooruitbetaling de juiste firmabenaming geeft nl. "Lensplan Lowlens te Hoorn". Sommige banken kunnen moeilijk doen als de door u opgegeven firmanaam niet overeenkomt met de naam van de rekeninghouder.

Bestellingen buiten Nederland dienen altijd vooruit betaald te worden. Het internationale rekeningnummer is  IBAN: NL89 INGB 0008 7540 35 t.n.v. Lensplan Lowlens te Hoorn

Reviews

 0229 711300

 info@lowlens.nl

Gratis verzending binnen Nederland

Altijd scherp geprijsd

Ruim 45 jaar vakkundige kennis

Ook voor de kleinere zendingen