Selecteer productspecificaties
links
Sterkte Links
Cylinder
As
Aantal
rechts
Sterkte Links Sterkte Links
Cylinder Cylinder
As As
Aantal [1579] Aantal

Hulp nodig met jouw bestelling? Raadpleeg onze veelgestelde vragen!

Productinformatie

Productinformatie

Productleveringen gestaakt.

Door personele-, materiaal- en Brexitproblemen bij de fabrieken van Johnson Vision in Engeland heeft de fabrikant besloten de productie van een aantal cilindersterktes en asstanden van de Oasys for Astigmatism per 01 oktober 2022 te staken.
Indien dit voor uw lenzen het geval is zullen wij u hiervan op de hoogte brengen en/ of een alternatief voorstellen.
Alvast excuus voor het ongemak en wij hopen dat dit probleem z.s.m. opgelost wordt.

Het betreft de volgende producten:

Sterktes

Cilinders

Assen

 

PLUS: +0.25 / +6.00
(in stappen van 0.25)

-0.75, -1.25, -1.75

-2.25, -2.75

0300, 400, 500, 600, 1200, 1300, 1400, 1500

Alle asstanden

 

MIN: -0.00 / -6.00

-2.25, -2.75

0300, 400, 500, 600, 1200, 1300, 1400, 1500

 

MIN: -6.50/ -9.00

-1.75, -2.25, -2.75

0300, 400, 500, 600, 700, 800, 900
1000, 1100, 1200, 1300, 1400, 1500

 


Lenzen met cylinder -2.75 zijn allemaal uit het programma genomen

Als vervanger kunt u hiervoor de maandlens van Bausch & Lomb Ultra for Astigmatism nemen.
zie voor het bestellen van een proeflens onder aan deze pagina.


Voordelen en materiaaleigenschappen.
Acuvue Oasys for Astigmatism weeklenzen zijn gemaakt van het zachte hydrogel materiaal Senofilcon A, hebben een zuurstofwaarde van 129 en bevatten 38% vocht. Geschikt voor dragers met drukke dagen en activiteiten, die de ogen zwaar belasten (digitale schermen). Het materiaal ondersteunt de traanfilm en geeft een zo een hoog draagcomfort. De lenzen hebben een UV-filter klasse 1 (99,9% UVB en 96% UVA) ter bescherming van het netvlies. De lenzen vervangen echter niet de zonnebril.

Correctie.
Acuvue Oasys for Astigmatismis een torische weeklens voor correctie van veel voorkomende oogfouten tussen +6.00 en -9.00 in vijf cylinders (-0.75, -1.25, -1.75, -2.25) en diverse assen, afhankelijk van de cylindersterkte met een BCR/ Diameter van 8.60/14.50.


Gebruik.
De zachte Acuvue Oasys for Astigmatism weeklenzen van Johnson Vistakon zijn geschikt voor gebruik overdag, gedurende 14 dagen en dag+nacht gedurende 7 dagen. Dit laatste wel in overleg met uw specialist.
Om problemen door te sterk vervuilde lenzen te voorkomen, wordt geadviseerd deze lenzen na maximaal 14, resp. 7 dagen te vervangen door nieuwe en schone weeklenzen.


Onderhoud.
Moderne weeklenzen vragen om de juiste verzorging. Een verkeerde lens- vloeistofcombinatie geeft een verminderde kwaliteit van het lensmateriaal en kan tot irritatie of oogontsteking leiden. Vraag Lowlens naar de juiste combinatie of zie hiervoor ons onderhoudsadvies bovenaan deze pagina.

Verzending.
Acuvue Oasys for Astigmatism weeklenzen worden uit voorraad of binnen 3-5 werkdagen door Lowlens.nl via PostNL briefpost snel, voordelig en, binnen Nederland, gratis naar elk gewenst adres verzonden.

Bestelinformatie

Om de kans op fouten bij het bestellen van uw contactlenzen zo klein mogelijk te maken heeft Lowlens een speciaal bestelsysteem ontwikkeld. Het kan echter zo zijn dat uw contactlens of lenzenvloeistof niet in het bestelsysteem voorkomen. Neem in dat geval even contact met ons op via het contactformulier of info@lowlens.nl

Radius of BCR:
De leverbare  pasvorm(en) is/ zijn aangegeven. De pasvorm van de lens is heel belangrijk voor een goed comfort, zeker bij vormvaste of "harde" contactlenzen.  Een verkeerde pasvorm kan irritaties of zelfs ontstekingen veroorzaken. Overeenkomende pasvormen tussen verschillende lenzen/ merken zijn vaak NIET uitwisselbaar en kunnen dan een ander draagcomfort geven, omdat het profiel (sferisch of a-sferisch) anders is.

Sterkte:
De sterkte vindt u op de verpakking. Let op!  Een brilrecept moet anders gelezen worden dan een Contactlensrecept. Een Brilrecept moet door uw specalist omgerekend worden naar een Contactlensrecept en boven de 4.00 gaat bij de meeste lenzen de sterkte met 0.25 of 0.50 omhoog/ omlaag.

Cylinder/as:
Bij lenzen met een cylinder geeft u de juiste cylindersterkte aan. De asstand wordt meestal per 10 of 5 graden aangeduid.

Leestoeslag :
Bij lenzen met leesdeel geeft u de leestoeslag of Add(itie) aan.

Diameter:
Bij de meeste lenzen is de diameter een vaste waarde en gekoppeld aan de BCR. Deze hoeft daarom niet aangegeven te worden, tenzij anders aangegeven wordt.

Informatie:
U kunt bellen via ons telefoonummer (0229 711 300). Wij zijn telfonisch bereikbaar op maandag van 14.00 tot 17.00 uur en dinsdag/ vrijdag  tussen 10.00 en 12.00 uur en tussen 14.00 en 17.00 uur.
Onze voorkeur gaat uit naar informatie te geven via e-mail (Info@lowlens.nl), dan kunnen wij uw vraag eerst voor u uitzoeken.

Afrekenen:
Via afrekenen komt u bij de n.a.w. gegevens, welk u in moet vullen. U vult hier ook uw geboortedatum in. Dit is nodig om u, bij veel voorkomende namen te kunnen onderscheiden, zodat wij geen fouten maken bij de registratie van uw bestelling. Uw geboortedatum, valt evenals alle andere n.a.w. gegevens onder de wet op de privacy en wordt uitsluitend voor interne doeleinden gebruikt.

Betalingswijze:
Hier geeft u aan hoe u wilt betalen: vooruit of via iDeal. Let u er op dat u bij vooruitbetaling de juiste firmabenaming geeft nl. "Lensplan Lowlens te Hoorn". Sommige banken kunnen moeilijk doen als de door u opgegeven firmanaam niet overeenkomt met de naam van de rekeninghouder.

Bestellingen buiten Nederland dienen altijd vooruit betaald te worden. Het internationale rekeningnummer is  IBAN: NL89 INGB 0008 7540 35 t.n.v. Lensplan Lowlens te Hoorn

Reviews

Klantbeoordelingen

Wat onze klanten van Lowlens vinden

Prima bedrijf, ik heb meerdere keren besteld zonder geen enkel problemen.
Doreen Burras
Snelle verzending , lage prijs.
Wilma Okkenburg
Accurate en snelle levering
A.H. Smit
Goede service, alleen lacrifresh ontbreekt nog , wordt nageleverd !
Trees Ferouge
Vlotte levering, scherpe prijs, vriendelijke service !
R.R. Smit
Correcte afhandeling van zaken. Vlotte levering.
Anna
eenvoudig en snel
Marian de Wit
Zaterdag lenzen beste
Geert Van der molen
Prima prijs, snelle levering, geen verzendkosten
Edwin Kleefstra
Ineens bleek ik geen lenzen meer te hebben en moest op reis. Lowlens heeft er een spoedbestelling van gemaakt en PostNL heeft ze de volgende ochtend om 10 uur bezorgd. Supergoede service, Naomi belde zelfs nog na om te checken of ik de lenzen op tijd had gehad.
Heleen
Goede service
Christa van Hooff
Scherpe prijzen, snel thuisbezorgd!
C.N. Dijkstra
Zoals altijd perfect
Hettie Piscaer
Goede service en verpakking. Prijs is prima.
H.K.
Snelle en goede service, denken mee. @naomi: tnx!
Ronald P
Snell
Marjan ten Berge
Zeer snelle levering
Els Lindhout
Goede service! Gewoon zoals het hoort!
Peter Aangeenbrug
Prima bedrijf, geen verzendkosten, losse lenzen kunnen bestellen. Aanrader
Yvonne Koeman
Snelle levering
Frits van Erkelens

 0229 711300 (za/zo/ma helaas telefonische niet bereikbaar, mail naar info@lowlens.nl of gebruik het contactformulier)

 info@lowlens.nl

Gratis verzending binnen Nederland

Altijd scherp geprijsd

Ruim 45 jaar vakkundige kennis

Ook voor de kleinere zendingen