Selecteer productspecificaties
links
Sterkte Links
Leestoeslag (ADD.)
Aantal
rechts
Sterkte Links Sterkte Links
Leestoeslag (ADD.) Leestoeslag (ADD.)
Aantal [1249] Aantal

Hulp nodig met jouw bestelling? Raadpleeg onze veelgestelde vragen!

Productinformatie

Productinformatie

White Labellenzen.
De White Labellens Somofilcon A is100% gelijk aan het A-label, in dit geval de  Clatiti Multifocal van Cooper Vision, maar zit in een ander jasje en is voordeliger dan het A-merk. White Labellenzen worden door landelijke optiekketens en door opticiens gebruikt als eigen huismerk om u op een dwaalspoor te brengen. Zij proberen zo  te voorkomen dat u  hun “beschermde”  lenzen elders en voordeliger gaat aanschaffen. Hieronder vindt u ook het A-label.

 
Het 1-Day Somofilcon A Multifocal materiaal van deze lens is 100% gelijk aan het A-label, in dit geval 1-Day Proclear Multifocal van Cooper Vision, maar zit in een ander jasje en is vaak voordeliger dan het A-merk.

Daglenzen.
Daglenzen zijn de  ideale oplossing voor af-en-toe gebruik of situaties waar harde lenzen of een bril minder geschikt zijn zoals bij stoffige, natte of contactsporten, werk, vrije tijd en/ of avondje uit. 

Onderhoud.
Daglenzen voor éénmalig gebruik  zijn de meest hygiënische vorm van lenzen dragen en uitermate geschikt  om problemen door (snel) vervuilde contactlenzen te voorkomen. U heeft geen gedoe meer met onderhoud, want na gebruik worden de lenzen gewoon weggegooid. Wel wordt, voor een hoger draagcomfort, aan het eind van de dag en  bij langdurig beeldschermgebruik af en toe een comfortvloeistof of kunsttraan geadviseerd.
Zie het advies elders op deze pagina.  

Gebruik Multifocale daglenzen
Deze daglenzen kunnen worden gebruikt voor correctie van de meest voorkomende oogfouten tussen de +5.00 en -6.00 en leestoeslagen (ADD):  Low of High.  Indien u op dit moment een ander type draagt altijd voor de juiste maat (BCR/Diameter)  uw specialist raadplegen, want er zijn vele soorten/ profielen en een verkeerd profiel kan comfort- of kijkklachten geven.       

Materiaaleigenschappen.
Deze daglenzen zijn gemaakt van het zachte silicone  hydrogelmateriaal Somofilcon A en bevatten 60% water. De unieke Wet-Loc-technologie zorgt de hele dag voor een uitstekend draagcomfort. Deze lens heeft bovendien een UVA- en UVB-bescherming.

Levering.
Deze  daglenzen worden door Lowlens als losse verpakking of in 30-packs onder het voordeellabel geleverd en, binnen Nederland, gratis verzonden.

 

Bestelinformatie

Om de kans op fouten bij het bestellen van uw contactlenzen zo klein mogelijk te maken heeft Lowlens een speciaal bestelsysteem ontwikkeld. Het kan echter zo zijn dat uw contactlens of lenzenvloeistof niet in het bestelsysteem voorkomen. Neem in dat geval even contact met ons op via het contactformulier of info@lowlens.nl

Radius of BCR:
De leverbare  pasvorm(en) is/ zijn aangegeven. De pasvorm van de lens is heel belangrijk voor een goed comfort, zeker bij vormvaste of "harde" contactlenzen.  Een verkeerde pasvorm kan irritaties of zelfs ontstekingen veroorzaken. Overeenkomende pasvormen tussen verschillende lenzen/ merken zijn vaak NIET uitwisselbaar en kunnen dan een ander draagcomfort geven, omdat het profiel (sferisch of a-sferisch) anders is.

Sterkte:
De sterkte vindt u op de verpakking. Let op!  Een brilrecept moet anders gelezen worden dan een Contactlensrecept. Een Brilrecept moet door uw specalist omgerekend worden naar een Contactlensrecept en boven de 4.00 gaat bij de meeste lenzen de sterkte met 0.25 of 0.50 omhoog/ omlaag.

Cylinder/as:
Bij lenzen met een cylinder geeft u de juiste cylindersterkte aan. De asstand wordt meestal per 10 of 5 graden aangeduid.

Leestoeslag :
Bij lenzen met leesdeel geeft u de leestoeslag of Add(itie) aan.

Diameter:
Bij de meeste lenzen is de diameter een vaste waarde en gekoppeld aan de BCR. Deze hoeft daarom niet aangegeven te worden, tenzij anders aangegeven wordt.

Informatie:
U kunt bellen via ons telefoonummer (0229 711 300). Wij zijn telfonisch bereikbaar op maandag van 14.00 tot 17.00 uur en dinsdag/ vrijdag  tussen 10.00 en 12.00 uur en tussen 14.00 en 17.00 uur.
Onze voorkeur gaat uit naar informatie te geven via e-mail (Info@lowlens.nl), dan kunnen wij uw vraag eerst voor u uitzoeken.

Afrekenen:
Via afrekenen komt u bij de n.a.w. gegevens, welk u in moet vullen. U vult hier ook uw geboortedatum in. Dit is nodig om u, bij veel voorkomende namen te kunnen onderscheiden, zodat wij geen fouten maken bij de registratie van uw bestelling. Uw geboortedatum, valt evenals alle andere n.a.w. gegevens onder de wet op de privacy en wordt uitsluitend voor interne doeleinden gebruikt.

Betalingswijze:
Hier geeft u aan hoe u wilt betalen: vooruit of via iDeal. Let u er op dat u bij vooruitbetaling de juiste firmabenaming geeft nl. "Lensplan Lowlens te Hoorn". Sommige banken kunnen moeilijk doen als de door u opgegeven firmanaam niet overeenkomt met de naam van de rekeninghouder.

Bestellingen buiten Nederland dienen altijd vooruit betaald te worden. Het internationale rekeningnummer is  IBAN: NL89 INGB 0008 7540 35 t.n.v. Lensplan Lowlens te Hoorn

Reviews

Klantbeoordelingen

Wat onze klanten van Lowlens vinden

Goede lensvloeistof. Gemakkelijk besteld. Snelle levering.
Mevr. C.v.d.Heijden
levering snel uitgevoerd
Margaretha Rummens- van Lunsen
Mooi prijs tegen over bij de apotheek
Casto Niessen
Trage levering
Toine Segers
Snelle levering
O.M. van Beest
Snelle levering
M. Manders
Gewoon prima, snelle levering en heldere communicatie
Ferry den Dunnen
Goede service. Alleen j ammer dat het opbergdoosje voor mijn lens te klein is.
Gerrit Pover
Snelle levering, prima in brievenbus doosje verpakt.
Martijn van Ruler
Prettige service, deskundigheid aanwezig
Marianne
Top. Goede prijs, snelle levering.
D. H.
Altijd snelle levering en mooie prijzen!
Ed Vossen
Pakje nog niet eens binnen
Huib Landheer
Snelle services en de beste prijs.
An
Goede service
marga Brocker Janssens
Prima communicatie en levering. Nix op aan te merken!
Ellen Rotgans
Snel geleverd.
J.L. Fredrix
Heel goed
Lydeke BeemsKraanen
Nog niet ontvangen? Maar komt vast goed
R van der Zee
Goede snelle service, levering
Trees Ferouge

 0229 711300 (za/zo/ma helaas telefonische niet bereikbaar, mail naar info@lowlens.nl of gebruik het contactformulier)

 info@lowlens.nl

Gratis verzending binnen Nederland

Altijd scherp geprijsd

Ruim 45 jaar vakkundige kennis

Ook voor de kleinere zendingen