Selecteer productspecificaties
links
Sterkte Links
Cylinder
As
Aantal
rechts
Sterkte Rechts Sterkte Rechts
Cylinder Cylinder
As As
Aantal [771] Aantal

Hulp nodig met jouw bestelling? Raadpleeg onze veelgestelde vragen!

Productinformatie

Productinformatie

White Label-lenzen.
De White Label-lens Lotrafilcon B Toric  is100% gelijk aan het A-merk, de Air Optix Hydraglyde for Astigmatism (Toric) van  Alcon Vision, maar zit in een ander jasje en is voordeliger dan het A-merk. White Label-lenzen worden door opticiens en landelijke optiekketens vaak gebruikt als een eigen huismerk om u op een dwaalspoor te brengen bij het zoeken op het internet. Zij willen zo voorkomen dat u elders (en vaak voordeliger) lenzen aanschaft om u zo te dwingen om voor vervolgaankopen naar hun winkel te komen. Vergelijk daarom op de zij-/ achterkant van het lenzendoosje het materiaal (Lotrafilcon B), de pasvorm/ BCR (8.70), de cilinder (Cyl), de asstand (Axis) en diameter (14.50). Van dit type zijn de volgende "Huismerken" bekend bij:

Optiekketen

Huismerk

Type lens

EyeCare

LensLine

??

EyeWish

Eyexprt

Satin Astigmatism

Hans Anders

Easywear

??

Oogwereld

Oogwereld

??

Pearle

iWear

Air Astigmatism

Specsavers

EasyVision

Irisian Torisch

Inkoopvereniging

Huismerk

Type Lens

Comfort Club

Comf. Club

Lavender Torisch

Het Centrop

Co-Optic

Comfort Toric

Lens-on-Line

EyeDefinition

??

Optitrade

Optiview

Antares Briljant Torisch

 

 

 

Overigen

 

 


Private Labels willen nog wel eens van naam of type veranderen. Staat uw type hier niet bij, stuur dan een scan van vóór- en achterkant van het lenzendoosje naar info@lowlens.nl en wij geven u zo snel mogelijk het juiste type en lensnaam

Maandlenzen.
De zachte Lotrafilcon B Toric maandlenzen van Alcon Vision zijn geschikt voor gebruik overdag. Om problemen door te oude of te sterk vervuilde maandlenzen te voorkomen, wordt geadviseerd deze maandlenzen na maximaal 30 dagen te vervangen door nieuwe, schone maandlenzen.

Onderhoud.
Moderne maandlenzen vragen om de juiste verzorging en desinfectie. Een verkeerde combinatie van lens en vloeistof geeft een verminderde materiaalkwaliteit, wat kan leiden tot irritatie en/ of oogontsteking. Vraag Lowlens om advies of zie het onderhoudsadvies onder aan deze pagina.

Correctie van deze astigmatische of torische maandlenzen met cilinder.
Lotrafilcon B Toric maandlenzen zijn geschikt voor correctie van algemene oogfouten tussen +8.00 en -12.00 dpt., met cilinders -0.75/ -1.25/ -1.75/ -2.25 en assen 010/ 180o per 100 oplopend. De standaard pasvorm (BCR) is 8.70 en de diameter is standaard 14.50 mm. Deze cilinder-lens heeft een lichtblauwe handlingtint, maar geen UV-filter. 

Materiaaleigenschappen.
Lotrafilcon B Toric maandlenzen zijn gemaakt van het zachte Silicone Hydrogel Lotrafilcon A materiaal en bevatten 33% water.de SmartShield® Technology biedt een uitstekende weerstand tegen aanslag en geeft van dag 1 tot dag 30 een hoog comfort. De unieke Precision Balance 8-4 heeft een grote stabiliteit voor optimale werking van de cilinder. Het materiaal verliest overdag weinig vocht, wat het draagcomfort ten goede komt.  Deze silicone hydrogel lenzen laten tot vele keren meer zuurstof door dan klassieke hydrogel lenzen voor een betere gezondheid van het oog.

Comfortdruppels.
Ondanks de unieke eigenschappen van dit materiaal ten aanzien van de bevochtiging en zuurstofdoorlaatbaarheid, adviseren wij om bij lastige omstandigheden, zeer droge ogen en veel beeldschermwerk regelmatig een comfortvloeistof te gebruiken, vooral ‘savonds. U vindt deze comfortvloeistoffen onder aan deze pagina.


Levering.
Lotrafilcon B Toric maandlenzen worden meestal binnen 3-7 werkdagen door Lowlens via PostNL briefpost snel en, binnen Nederland, gratis naar elk gewenst adres verzonden. Er zijn bij dit lenstype zo’n 1500-2000 verschillende correctiemogelijkheden. Wij hebben dus niet alle variaties op voorraad en bestellen deze daarom rechtstreeks bij het Europese magazijn van de fabrikant in Duitsland.

Bestelinformatie

Om de kans op fouten bij het bestellen van uw contactlenzen zo klein mogelijk te maken heeft Lowlens een speciaal bestelsysteem ontwikkeld. Het kan echter zo zijn dat uw contactlens of lenzenvloeistof niet in het bestelsysteem voorkomen. Neem in dat geval even contact met ons op via het contactformulier of info@lowlens.nl

Radius of BCR:
De leverbare  pasvorm(en) is/ zijn aangegeven. De pasvorm van de lens is heel belangrijk voor een goed comfort, zeker bij vormvaste of "harde" contactlenzen.  Een verkeerde pasvorm kan irritaties of zelfs ontstekingen veroorzaken. Overeenkomende pasvormen tussen verschillende lenzen/ merken zijn vaak NIET uitwisselbaar en kunnen dan een ander draagcomfort geven, omdat het profiel (sferisch of a-sferisch) anders is.

Sterkte:
De sterkte vindt u op de verpakking. Let op!  Een brilrecept moet anders gelezen worden dan een Contactlensrecept. Een Brilrecept moet door uw specalist omgerekend worden naar een Contactlensrecept en boven de 4.00 gaat bij de meeste lenzen de sterkte met 0.25 of 0.50 omhoog/ omlaag.

Cylinder/as:
Bij lenzen met een cylinder geeft u de juiste cylindersterkte aan. De asstand wordt meestal per 10 of 5 graden aangeduid.

Leestoeslag :
Bij lenzen met leesdeel geeft u de leestoeslag of Add(itie) aan.

Diameter:
Bij de meeste lenzen is de diameter een vaste waarde en gekoppeld aan de BCR. Deze hoeft daarom niet aangegeven te worden, tenzij anders aangegeven wordt.

Informatie:
U kunt bellen via ons telefoonummer (0229 711 300). Wij zijn telfonisch bereikbaar op maandag van 14.00 tot 17.00 uur en dinsdag/ vrijdag  tussen 10.00 en 12.00 uur en tussen 14.00 en 17.00 uur.
Onze voorkeur gaat uit naar informatie te geven via e-mail (Info@lowlens.nl), dan kunnen wij uw vraag eerst voor u uitzoeken.

Afrekenen:
Via afrekenen komt u bij de n.a.w. gegevens, welk u in moet vullen. U vult hier ook uw geboortedatum in. Dit is nodig om u, bij veel voorkomende namen te kunnen onderscheiden, zodat wij geen fouten maken bij de registratie van uw bestelling. Uw geboortedatum, valt evenals alle andere n.a.w. gegevens onder de wet op de privacy en wordt uitsluitend voor interne doeleinden gebruikt.

Betalingswijze:
Hier geeft u aan hoe u wilt betalen: vooruit of via iDeal. Let u er op dat u bij vooruitbetaling de juiste firmabenaming geeft nl. "Lensplan Lowlens te Hoorn". Sommige banken kunnen moeilijk doen als de door u opgegeven firmanaam niet overeenkomt met de naam van de rekeninghouder.

Bestellingen buiten Nederland dienen altijd vooruit betaald te worden. Het internationale rekeningnummer is  IBAN: NL89 INGB 0008 7540 35 t.n.v. Lensplan Lowlens te Hoorn

Reviews

Klantbeoordelingen

Wat onze klanten van Lowlens vinden

Goede lensvloeistof. Gemakkelijk besteld. Snelle levering.
Mevr. C.v.d.Heijden
levering snel uitgevoerd
Margaretha Rummens- van Lunsen
Mooi prijs tegen over bij de apotheek
Casto Niessen
Trage levering
Toine Segers
Snelle levering
O.M. van Beest
Snelle levering
M. Manders
Gewoon prima, snelle levering en heldere communicatie
Ferry den Dunnen
Goede service. Alleen j ammer dat het opbergdoosje voor mijn lens te klein is.
Gerrit Pover
Snelle levering, prima in brievenbus doosje verpakt.
Martijn van Ruler
Prettige service, deskundigheid aanwezig
Marianne
Top. Goede prijs, snelle levering.
D. H.
Altijd snelle levering en mooie prijzen!
Ed Vossen
Pakje nog niet eens binnen
Huib Landheer
Snelle services en de beste prijs.
An
Goede service
marga Brocker Janssens
Prima communicatie en levering. Nix op aan te merken!
Ellen Rotgans
Snel geleverd.
J.L. Fredrix
Heel goed
Lydeke BeemsKraanen
Nog niet ontvangen? Maar komt vast goed
R van der Zee
Goede snelle service, levering
Trees Ferouge

 0229 711300 (za/zo/ma helaas telefonische niet bereikbaar, mail naar info@lowlens.nl of gebruik het contactformulier)

 info@lowlens.nl

Gratis verzending binnen Nederland

Altijd scherp geprijsd

Ruim 45 jaar vakkundige kennis

Ook voor de kleinere zendingen